fauteuils-fabian-montis

Fabian

Montis fauteuil Fabian

Comfortabel loungen met zwier in fauteuil Fabian van Montis

Zijn royale schelpvorm en passende hocker veranderen zitten in een beleving.

Loungechair Fabian is bedacht als een ‘stoel waaruit je niet meer wilt opstaan, zodra je erin gaat zitten’. Vertrouwend op de technische mogelijkheden en ambachtelijke kennis bij Montis, stond comfort bovenaan de wensenlijst van ontwerper Oliver Schick. Tegelijkertijd tekende hij een meubel ‘om als statement in de ruimte te gebruiken

Productinformatie

De zithoogte van fauteuil Charly is hoger dan die van een gemiddelde fauteuil, daarnaast geeft de rechte rug Charly een actief zitcomfort die ook door oudere mensen gewaardeerd zal worden. Door zijn persoonlijkheid en mogelijkheden, laat hij zich makkelijk in verschillende stijlen integreren.

Ruime keuze in stoffen en leersoorten

De bekleding is een belangrijk onderdeel bij het maken van uw keuze. Het bepaalt de uitstraling van uw meubel. Montis heeft verschillende stof- en leersoorten geselecteerd. Daarnaast werkt Montis samen met bekende stoffen leveranciers zoals de Ploeg en Kvadrat.

Bekijk online vast een selectie van verschillende materialen

Bekijk de afmetingen en specificaties van fauteuil Fabian op de website van Montis

Design: Oliver Schick – 2023

Oliver Schick (1969, Darmstadt) studeerde product design in Saarbrücken. Hij werkte als freelance designer en startte in 2005 zijn eigen ontwerpstudio. ‘Ik beweeg me tussen vrij werk met een onderzoekend karakter en functionele opdrachten. Het eindresultaat is verschillend. Al verlies ik het verhalende karakter en beeldende kracht ook in mijn opdrachtwerk eigenlijk nooit uit het oog.

Lees meer over de designer 

Over Montis

Waarom adviseren wij Montis?
Kenmerkend voor de Montis-collectie zijn de uitgesproken kleurstellingen in diverse leer- en stofkwaliteiten en de eigenzinnige vormgeving met een menselijk en sympathiek karakter. Typerend en uniek zijn ook de ‘jassen’ die Montis heeft ontwikkeld voor diverse stoelen en banken: op een eenvoudige manier kunt u zo een totaal andere uitstraling aan uw meubel geven.

Daarom kiest u voor Montis bij BinnenUit
BinnenUit is groot voorstander van de magnifieke meubelen van Montis. In onze winkel showen wij u een zeer uitgebreide Montis-collectie en laten u plaatsnemen op de Montis-zitmeubelen. Hier kunt u de zitkwaliteit van onze topmeubelen testen en u door onze experts laten informeren.

Aanbevolen producten

Geraldine_eetkamerstoel-montis-binnenuit-zeeland
Geraldine

Montis

Iduna  0003
Iduna

Leolux

balance-arco-arnold_merckx_binnenuit8
Balance

Arco

sparkle-two-pode-fauteuil-binnenuit
Sparkle two

Foscarini

Contact

0113-561482

Contact

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Gegevens