Fauteuils-daydreamer-Jori

Daydreamer

Jori

Deze vernieuwend bijzet fauteuil van Jori is de nieuwste aanwinst in het Daydreamer-gamma. Een comfortabele eye-catcher die dankzij zijn beperkt gewicht ook eenvoudig kan worden ingezet als mobiele extra zitplek.
De centrale draaipoot zorgt voor vlot in- & uitstappen en dynamisch zitcomfort. Door zijn tijdloos-hedendaagse en organische vormgeving geeft Daydreamer elk interieur een gouden randje.

Productinformatie

In kleinschalige interieurs, maar ook in ruimere woningen, spelen vlotte bijzetfauteuils een onmiskenbaar actieve rol. Voortbouwend op het succes van de Daydreamer Relax, geeft designer Nees deze nieuwste aanwinst in het assortiment, dezelfde elegante vrouwelijke uitstraling. Dankzij zijn vloeiende organische belijning en pluimgewicht, lijkt de DAYDREAMER een elegante vlinder, die luchtig kan worden ingezet als extra mobiele plek. De centrale draaipoot zorgt voor vlot in-en uitstappen en dynamisch zitcomfort.

De Daydreamer fauteuil kan zowel in stof als in leer worden uitgevoerd.

In onze inspirerende showroom adviseren wij u graag bij de keuze van het geschikte materiaal en passende kleur bij uw interieur.

stoffen
leer

Configureer uw eigen Daydreamer.

  • Bank met traploos verstelbare armleggers.
  • Leverbaar in leer of stof; bij bekleding in stof bedieningsriempje altijd in leder.
  • Onderstel : gelakt in één van de JORI standaardkleuren 
  • Keuze zithoogte : 42 cm, 43,5 cm of 45 cm.
  • Frame : massief beukenhout.
  • Zitmeubel met afneembare hoezen (door professionele partij uit te voeren)

Download alle technische gegevens.

Christophe Giraud

Een volleerd ontwerper

Als Frans architect studeerde hij af aan de beroemde ‘Ecole d’Architecture de Normandie’.  Giraud heeft in elk opzicht zijn tocht doorheen de architectuur met succes afgelegd. Van de bouw van openbare en particuliere gebouwen, over showrooms en vergaderzalen, tot zelfs verpakkingsontwerp en design van gebruiksvoorwerpen. Hij beschrijft de architectuur als “het zoeken naar de balans tussen ruimte en materiaal, tussen vorm en functie”.

Over Jori

Waarom adviseren wij Jori?
De meubelstukken van Jori zijn uitgerust met tal van functies die inspelen op uw persoonlijk zitcomfort. Een verstelbare rugleuning of armlegger, een aanpasbare zithoogte of het unieke relaxmechanisme zorgen ervoor dat een zitmeubel bijna op maat gemaakt lijkt.

Daarom kiest u voor Jori bij BinnenUit
Iedereen heeft een ander postuur, dus iedereen zit anders. Daarom zijn de meubelstukken van Jori voorzien van een design dat eenvoudig te personaliseren is. BinnenUit is premium dealer van Jori, dus mag u rekenen op kennis van zaken en een kundig advies. We nemen de tijd voor u en aan de hand van de 3D-configurator kunnen wij alle mogelijke uitvoeringen en kleuren van uw Jori-meubel laten zien.

Aanbevolen producten

bora_balanza_leolux-bank-binnenuit-sfeer
Bora Balanza

Leolux

yoga-relaxfauteuil-jori-binnenuit-zeeland-sfeer
Yoga

Jori

linea-jori-sfeer-binnenuit-zeeland3
Linea

Jori

pode_bibo_fauteuil-Binnenuit-Zeeland
Bibo

Pode

Contact

0113-561482

Contact

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Gegevens