Fauteuils-Cream-Leolux

Cream

Leolux

Algemene productinfo

Fauteuil Cream van Leolux is een waar kunstobject voor in de woonkamer. Het ontwerp kenmerkt zich door de gebogen houten kuip, in noten of eikenhout. Gecombineerd met een zachte bekleding in stof of leer. Personaliseer Cream tot uw perfecte fauteuil en geniet van het ongekende comfort, verpakt in elegantie. 

Verstelbaar hoofdkussen

In de hoofdsteun van Cream zit heel slim een rits verwerkt. Zo kun je het kussen omhoog of omlaag bewegen, zodat het op precies de juiste plek zit voor optimaal comfort.

Houten eyecatcher

De houten kuip van Cream is een absolute eyecatcher. Hij wordt uitgevoerd in noten- of eikenhout, dat je kunt laten beitsen in een van de vele kleuren in onze collectie.

Productinformatie

Kenmerken Cream

– Fauteuil Cream is Leverbaar in de uitvoeringen Basic en Plus (met neigmechaniek)
– Cream heeft ook een bijpassende poef
– Comfortoptie: zithoogte +2cm.
– De aluminium voet is optioneel leverbaar in alle lak- en epoxykleuren.
– Het hoofdkussen is 6 cm in hoogte verstelbaar

Leer en stof zijn belangrijke ingrediënten binnen de Leolux collectie. Ze bepalen het beeld van uw inrichting, de geur, de warmte en de kleur. U leeft jarenlang met ze samen en vergroeit er mee. 

Bekijk hier een overzicht van alle kleuren en materialen 

Afmetingen (cm)

Breedte: 77
Diepte: 92
Hoogte: 110
Zitbreedte: 51
Zitdiepte: 57
Zithoogte: 45
Rughoogte: 78
Armhoogte: 20

Design: Studio Truly Truly, 2020

Over Leolux

Meer dan tachtig jaar lang vakmanschap.

Met veel aandacht, geduld én expertise worden Leolux-producten ontworpen. Stuk voor stuk inspirerende meubelen. Of het nu gaat om aangenaam loungen, comfortabel zitten, heerlijk tafelen of ontspannen relaxen: de collectie van Leolux is een onuitputtelijke bron van inspiratie.

Waarom adviseren wij Leolux?
Een goed zitmeubel verdient vakmanschap en dat is waar Leolux voor staat. Al tachtig jaar lang laten de Leolux-specialisten zich uitdagen door designers en kunstenaars om vernieuwende ideeën over vorm en comfort door te vertalen naar heerlijke meubelen. De collectie kent veel vertrouwde klassiekers, maar wordt voortdurend aangevuld met eigentijdse, eigenzinnige designmeubelen.

Daarom kiest u voor Leolux bij BinnenUit
Met dezelfde zorgvuldigheid presenteert BinnenUit Meubelen de collectie van Leolux. Bij Binnenuit vindt u de grootste, meest inspirerende select store van Zeeland. Laat u inspireren door de verrassende combinaties van de Leolux-modellen in gedurfde, toonaangevende kleuren en materialen. Laat u adviseren bij het maken van een persoonlijke keuze en personaliseer uw Leolux-meubel van top tot teen; van zitcomfort tot het kleinste detail.

cream-fauteuil-leolux-binnenuit-zeeland2

Aanbevolen producten

hilco-fauteuil-leolux-binnenuit-sfeer
Hilco

Leolux

Nosto-fauteuil-design-on-stock-sfeerbeeld-binnenuit-zeeland
F500

Design On Stock

cordia-lounge-relaxfauteuil-cor-binnenuit-zeeland
Cordia Lounge

Leolux

caruzzo-fauteuil-leolux-binnenuit-zeeland-sfeer
Caruzzo

Leolux

Contact

0113-561482

Contact

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Gegevens