Fauteuils-Cordia lounge-Cor

Cordia Lounge

Cor

Algemene productinfo

Cordia lounge, is de eerste loungestoel van Cor en meteen de meest comfortabele. 

De Cordia lounge is een uiterst comfortabele stoel met een nonchalant donzen kussen dat ligt in een gladde, dunne kom. Cordia Lounge staat stevig op de grond met vier poten op een draaibaar aluminium onderstel, gepolijst of donkerbruin of zwart gelakt. 

Cordia is hard van buiten en heel zacht van binnen . In de handgemaakte schaal ligt een nonchalant kussen met een kenmerkende naad op de rug.

Productinformatie

De V-vorm van het kussen maakt Cordia Lounge bijzonder comfortabel en doet bewust denken aan een fauteuil.

Het lounge aspect wordt optimaal versterkt door het ingebouwde kantelmechanisme. Er blijft nog maar één ding over: kom zitten, leun achterover, en geniet!

Lees hier alles over de productie van uw Cor meubel

Download hier alles specificaties.

Jehs & Laub

Markus Jehs en Jürgen Laub ontmoetten elkaar voor het toelatingsexamen aan de Schwäbisch Gmünd University of Applied Sciences voor de opleiding industrieel ontwerpen. Na het succesvol afronden van hun diploma richtten ze in 1994 hun eigen studio op in Stuttgart en ontwerpen ze onder meer lampen en meubels voor bekende internationale fabrikanten. De ontwerpen van dit duo kenmerken zich door functionaliteit, helderheid, formele strengheid en het fantasierijke materiaalgebruik.

Over Cor

Waar het hart klopt

COR wordt gerund door dezelfde familie die het bedrijf in het midden van de jaren vijftig heeft opgericht. Zowel toen als nu is de Cor meubelfabriek gevestigd in Rheda-Wiedenbrück. Cor bouwt er al zo’n zeven decennia meubels en u zult meteen zien met welke passie het is gemaakt.

Lees meer

Aanbevolen producten

daydreamer_jori-relaxfauteuil-binnenuit
Daydreamer

Jori

conseta-leer-bank-cor-binnenuit-zeeland
Conseta

Cor

Conic-eetkamertafel-rond-COR-binnenuit-zeeland
Conic

Cor

caruzzo-fauteuil-leolux-binnenuit-zeeland-sfeer2
Caruzzo

Leolux

Contact

0113-561482

Contact

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Gegevens