Fauteuils-Cheo-Label

Cheo

Label

Algemene productinfo

Deze compacte fauteuil van Label is ontworpen in 1994. De Cheo fauteuil heeft een stoere uitstraling en is uiterst comfortabel, ondanks zijn beperkte volume. Een groot voordeel van Cheo is, dat hij qua afmetingen in vrijwel elk interieur past.  

Productinformatie

Kenmerken Cheo

  • De houten poot geeft Cheo een wat klassieke uitstraling, kiest u voor een stalen poot, dan ziet de fauteuil er juist moderner uit. Een mooi detail is de stiknaad aan de voorzijde van de arm die vooral in leer mooi tot zijn recht komt.
    Er is ook een bijpassende pouffe verkrijgbaar.
  • Hidde is ook verkrijgbaar in vele andere stoffen en leersoorten. Kom een kijkje nemen bij de Jonge Hoek van Dijke!

Ruime keuze in stoffen en leersoorten

De bekleding is een belangrijk onderdeel voor het maken van uw keuze. Het bepaalt de uitstraling van uw meubel. Label heeft verschillende stof- en leersoorten geselecteerd.

Bekijk online vast een selectie.

  • Afmetingen fauteuil: 70 b x 84 d x 82 hg.
  • zitdiepte: 53 cm.
  • Ametingen pouffe 55 b x 38 d x 40 hg

Design: Gerard van den Berg, 1994

Lees meer Gerard van den Berg

Over Label

Label staat voor Dutch Design pur sang: no-nonsense meubelen met een eigen karakter. Elk Label model heeft dan ook zijn eigen identiteit. Met als resultaat ‘echte’ meubelen die lekker zitten en met liefde voor het vak zijn ontworpen. Dat ontstaat door het gebruik van eerlijke materialen, een duidelijke vormgeving en een hoogwaardig zitcomfort. Label is stoer, eerlijk en echt.

Gerard van den Berg gaf samen met zijn broer Ton jarenlang leiding aan het merk. Tegenwoordig is de dagelijkse leiding van Label in handen van de zoon van Gerard (Jasper) en de dochter van Ton (Marieke). 

Label past bij u, als u liefhebber bent van een pure, krachtige, herkenbare en natuurlijke uitstraling, waarbij u alle eigenschappen van leder en natuurlijke stoffen durft accepteren, wetende dat het product alleen maar meer cachet krijgt naarmate het ouder wordt. U zult u meer en meer aan uw Label meubelstuk gaan hechten en u gaat het liefhebben om nooit meer te laten gaan. De Label liefde gaat over van generatie op generatie! 

Aanbevolen producten

Artifort_F585_binnenuit-sfeer
F500

Artifort

hidde-fauteuil-hocker-label-binnenuit
Hidde

Label

cream-relaxfauteuil-leolux-stof-binnenuit-zeeland2
Cream

Leolux

hilco-fauteuil-leolux-binnenuit-stof-leer
Hilco

Leolux

Contact

0113-561482

Contact

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Gegevens