fauteuils-charly-Montis

Charly

Montis

De klassieker van Montis

Charly is een fauteuil die verwijst naar de elementaire begrippen. Een gracieus gevormd onderstel, dat wordt aangekleed met een zacht gevulde ‘jas’ zoals de mens zich aankleedt. Wellicht is dat de reden dat Charly een natuurlijkheid heeft die zo menselijk overkomt. De zit, die hoger is dan gemiddeld en de rechte rug, geven de Charly een zogenaamd actief zitcomfort die ook door oudere mensen geapprecieerd zal worden. Door zijn persoonlijkheid laat hij zich makkelijk in verschillende stijlen integreren. Charly heeft ook optioneel een voetenbank en broertje Chaplin, die volledig aansluiten bij het ontwerp van de fauteuil. Kom nu proefzitten in onze showroom, want ondanks de naam is deze stoel zeker geen komedie.

Productinformatie

De zithoogte van fauteuil Charly is hoger dan die van een gemiddelde fauteuil, daarnaast geeft de rechte rug Charly een actief zitcomfort die ook door oudere mensen gewaardeerd zal worden. Door zijn persoonlijkheid en mogelijkheden, laat hij zich makkelijk in verschillende stijlen integreren.

Ruime keuze in stoffen en leersoorten

De bekleding is een belangrijk onderdeel bij het maken van uw keuze. Het bepaalt de uitstraling van uw meubel. Montis heeft verschillende stof- en leersoorten geselecteerd. Daarnaast werkt Montis samen met bekende stoffen leveranciers zoals de Ploeg en Kvadrat.

Bekijk online vast een selectie van verschillende materialen

Design: Gerard van den Berg – 2015

Aan de MTS te Rotterdam volgde Gerard van den Berg (1947) een technische opleiding voor meubelfabricage. Als medeoprichter van Montis is Gerard jarenlang (tot 1990) als vaste ontwerper aan Montis verbonden geweest.

Lees meer over de designer

Over Montis

Waarom adviseren wij Montis?
Kenmerkend voor de Montis-collectie zijn de uitgesproken kleurstellingen in diverse leer- en stofkwaliteiten en de eigenzinnige vormgeving met een menselijk en sympathiek karakter. Typerend en uniek zijn ook de ‘jassen’ die Montis heeft ontwikkeld voor diverse stoelen en banken: op een eenvoudige manier kunt u zo een totaal andere uitstraling aan uw meubel geven.

Daarom kiest u voor Montis bij BinnenUit
BinnenUit is groot voorstander van de magnifieke meubelen van Montis. In onze winkel showen wij u een zeer uitgebreide Montis-collectie en laten u plaatsnemen op de Montis-zitmeubelen. Hier kunt u de zitkwaliteit van onze topmeubelen testen en u door onze experts laten informeren.

Aanbevolen producten

Geraldine_eetkamerstoel-montis-binnenuit-zeeland
Geraldine

Montis

Iduna  0003
Iduna

Leolux

balance-arco-arnold_merckx_binnenuit8
Balance

Arco

sparkle-two-pode-fauteuil-binnenuit
Sparkle two

Foscarini

Contact

0113-561482

Contact

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Gegevens