Fauteuils-bibo-pode

Bibo

Pode

Algemene productinfo

Bibo is zonder twijfel een van de gezelligste bewoners van de Pode-collectie. Deze fauteuil ontvangt u met open armen voor het eindeloos genieten van dit heerlijke zitcomfort. En zoals bij elk Pode product kiest u de uitvoering die perfect bij u past, zo kan zowel de binnenkant als de buitenkant anders gestoffeerd worden of een keuze van een unieke combinatie die perfect bij uw interieur past. 

Productinformatie

Bibo is een uitnodigend, uitgesproken en uitgekiende fauteuil, dankzij zijn interigerende lijnenspel met ronde vormen en rechte banden. Bij de Bibo fauteuil hoort natuurlijk ook een eigen poef, zodat u extra kunt genieten van het comfort dat de Bibo u biedt. 

Gaat u voor één kleur leer of stof, of kiest u voor een Bibo in een unieke combinatie die precies in uw interieur past? En voor de voet? Er staat een overvloed van epoxy- en lakopties voor u open.

kleuren en materialen

Fauteuil 84 cm breed / 85 cm diep / 83 cm hoog

Poef 61 cm breed / 50 cm diep / 42 cm hoog

Roderick Vos

Claire en Roderick Vos kennen elkaar al sinds hun opleiding aan de Design Academy Eindhoven. Sinds 1999 werken ze samen als Studio Roderick Vos. In de opkamer van hun zeventiende-eeuwse woonhuis staan nu de Power Macs op tafel en de vitrinekasten puilen uit van de prototypes. “Hier bewaken wij de samenhang in de collectie. Sluit een ontwerp aan bij de bestaande producten? Welke meubels missen er juist nog? Zo bouwen we aan het DNA van Pode.”

Over Pode

Waarom adviseren wij Pode?
De Pode-collectie is de afgelopen jaren steeds omvangrijker geworden en uitgebreid met meer dan alleen zitmeubelen. Het is nu een lifestylemerk met bijzettafels, zoals de series Gloss, Skitck en Batch. Daarnaast shopt u bij Pode kleurrijke kussens, plaids, zitzakken, karpetten en meer.

Daarom kiest u voor Pode bij BinnenUit
Bent u al net zo enthousiast als wij? Breng een bezoek aan BinnenUit Meubelen in Heinkenszand en aanschouw alle pracht en praal van Pode. Onze adviseurs vertellen u alle ins & outs over de meubelen van Pode en nodigen u uit om de meubels uit te proberen.

Aanbevolen producten

hidde-fauteuil-hocker-label-binnenuit
Hidde

Label

leolux-design-bank-flint-sfeer-1
Flint

Leolux

Djenné-draaifauteuil in leer-vooraanzicht-design-on-stock-binnenuit-zeeland
Denné

Merk

brisa-hoekbank-evidence-leolux-binnenuit-zeeland-productfoto
Brisa

Merk

Contact

0113-561482

Contact

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Gegevens