Fast – Tables Tops and Bases

Tables & Tops

Fast

De Table Tops and Bases collectie heeft een flexibel en aanpasbaar assortiment. De aluminium table tops and bases kunnen vrij worden gecombineerd. De tafelbladen zijn er in gelakt aluminium en High Pressure Laminate (HPL). HPL heeft als eigenschappen dat het makkelijk te reinigen is, hitte- en vochtbestendigd en hoge kras- en stootvastheid. De aluminium bladen hebben als voordeel dat ze beschikbaar zijn in 14 kleuren. 

Productinformatie

De Table Tops and Bases collectie heeft een flexibel en aanpasbaar assortiment. De aluminium table tops and bases kunnen vrij worden gecombineerd. De tafelbladen zijn er in gelakt aluminium en High Pressure Laminate (HPL). HPL heeft als eigenschappen dat het makkelijk te reinigen is, hitte- en vochtbestendigd en hoge kras- en stootvastheid. De aluminium bladen hebben als voordeel dat ze beschikbaar zijn in 14 kleuren. Een HPL blad is er alleen in wit. Er is een ruime keuze uit verschillende vormen, materialen en afwerkingen, voor een echt resultaat op maat. Door de combinatie van traditioneel vakmanschap met moderne technologie, kennis en betrokkenheid van zijn gekwalificeerd personeel, produceert Fast buitengewone producten ‘made in Italy’ die overtuigen met een hoge kwaliteit en geavanceerd ontwerp. De Fast Table Tops and Bases zijn bistrotafels in diverse afmetingen, waardoor de tafels perfect zijn om buiten te eten in een kleine tuin, terras of balkon.

Afmetingen:

Tops:
Round:
ø60 cm 
ø70 cm 

ø80 cm 

Square:
60 x 60 cm
70 x 70 cm
80 x 80 cm

Rectangle:
120 x 80 cm

Bases:
Play:
ø44 x h45 cm
ø44 x h72 cm
ø44 x h110 cm

Cross:
43 x 43 x h72 cm
43 x 43 x h110 cm

Elica:
70 x 53 x h72 cm (voet met 4-tak steun)

70 x 53 x h110 cm (voet met 4-tak steun)
70 x 53 x h72 cm (voet met klapmechanisme )

Elica 2 colums:
71 x 68 x h72 cm (4-armige steunen of klepmechanisme)

Centro R&D Fast

Over Fast

Fast is een Italiaans merk dat toonaangevend is op het gebied van aluminium outdoor meubelen. Hun meubelen zijn ontworpen en ontwikkeld door bekende Italiaanse ontwerpers maar zij stimuleren ook de talentvolle onbekende ontwerpers. De meubelen zijn kenmerkend door hun lijnenspel: strak en recht tot speels en kleurrijk. Fast maakt een zorgvuldige keuze in materialen waardoor zij kunnen garanderen dat al hun producten strikt “made in Italy” zijn. 

Contact

0113-215838

 info@palladiobuitenmeubelen.nl

Wat is er heerlijker dan buiten leven? Dineren in de open lucht, borrelen in de zon en heerlijk relaxen met de geluiden van tsjirpende vogels om je heen. Met de tuinmeubelen van Palladio buitenmeubelen – buitenverlichting ontdekt u de kwaliteit van het buitenleven.

Contact

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

Gegevens