Fast – Ria Soft

Ria Soft

Fast

De Ria Soft collectie is een veelzijdige serie die compact van formaat is, waardoor hij gemakkelijk in elke omgeving past. Dit assortiment is gemaakt van geëxtrudeerd, gegoten en gelamineerd aluminium. De ultrazachte kussens verrijken het prachtige frame. 

Fast_Outdoorlifestyle_RiaSoft-6

Productinformatie

De Ria Soft collectie is een veelzijdige serie die compact van formaat is, waardoor hij gemakkelijk in elke omgeving past. Dit assortiment is gemaakt van geëxtrudeerd, gegoten en gelamineerd aluminium. De ultrazachte kussens verrijken het prachtige frame. Het frame is verkrijgbaar in alle Fast kleuren en de kussens – met vulling specifiek voor buiten en volledig afneembare hoezen – zijn gemakkelijk afneembaar. Ria Soft omarmt volledig de poëzie die de naam oproept: smalle baaien langs een kust, de Rìa’s zijn een land dat de zee en boten verwelkomt; hun charmante aantrekkingskracht brengt ons op magische wijze naar Galicië, Bretagne, Sardinië – plaatsen waar de natuur genereus is en duizenden geuren en kleuren biedt. Dezelfde golvende vormen zijn terug te vinden in de afgeronde silhouetten van de Ria Soft collectie, waarvan het zintuiglijke genot wordt versterkt door de ton sur ton stiksels die worden gecamoufleerd door de vulling voor een golvende en harmonieuze look. Een ontwerp dat de nadruk legt op tactiele aantrekkingskracht, klaar om u te omhelzen en u een cocon gevoel te geven, zelfs bij kouder weer.

Afmetingen:

1-Seater: 96 x 41 x 79 cm

2-Seater: 180 x 41 x 79 cm

3-Seater: 240 x 41 x 79 cm

Alberto Lievore

Over Fast

Fast is een Italiaans merk dat toonaangevend is op het gebied van aluminium outdoor meubelen. Hun meubelen zijn ontworpen en ontwikkeld door bekende Italiaanse ontwerpers maar zij stimuleren ook de talentvolle onbekende ontwerpers. De meubelen zijn kenmerkend door hun lijnenspel: strak en recht tot speels en kleurrijk. Fast maakt een zorgvuldige keuze in materialen waardoor zij kunnen garanderen dat al hun producten strikt “made in Italy” zijn. 

Contact

0113-215838

 info@palladiobuitenmeubelen.nl

Wat is er heerlijker dan buiten leven? Dineren in de open lucht, borrelen in de zon en heerlijk relaxen met de geluiden van tsjirpende vogels om je heen. Met de tuinmeubelen van Palladio buitenmeubelen – buitenverlichting ontdekt u de kwaliteit van het buitenleven.

Contact

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

Gegevens