Fast – Niwa

Niwa

Fast

De Niwa collectie getuigt van Italiaanse klasse en kwaliteit. Deze collectie valt op door zijn scherpe, strakke silhouetten waardoor de stoelen heel modern zijn. Voor extra comfort kunt u gebruik maken van kussens, maar de “kale” versie wordt zeer gewaardeerd. 

Productinformatie

De Niwa collectie getuigt van Italiaanse klasse en kwaliteit. Deze collectie valt op door zijn scherpe, strakke silhouetten waardoor de stoelen heel modern zijn. Voor extra comfort kunt u gebruik maken van kussens, maar de “kale” versie wordt zeer gewaardeerd. Het frame van de stoelen is gemaakt van geëxtrudeerd en gegoten aluminium.

Doordat de stoel zich aanpast bij klassiek en bij modern valt de Niwa collectie bij velen in de smaak en past in iedere omgeving. De stoelen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en de kussens in verschillende stoffen. De rondingen van stoel zorgen voor een uitstekend zitcomfort en zit tussen een chair en armchair in. De Niwa collectie bestaat uit een chair, counter chair en bar chair.

Afmetingen:

Chair: 51 x 56 x 78 cm

Bar chair: 53 x 60 x 100 cm

Counter chair: 53 x 57 x 86 cm

Robby Cantarutti

Over Fast

Fast is een Italiaans merk dat toonaangevend is op het gebied van aluminium outdoor meubelen. Hun meubelen zijn ontworpen en ontwikkeld door bekende Italiaanse ontwerpers maar zij stimuleren ook de talentvolle onbekende ontwerpers. De meubelen zijn kenmerkend door hun lijnenspel: strak en recht tot speels en kleurrijk. Fast maakt een zorgvuldige keuze in materialen waardoor zij kunnen garanderen dat al hun producten strikt “made in Italy” zijn. 

Contact

0113-215838

 info@palladiobuitenmeubelen.nl

Wat is er heerlijker dan buiten leven? Dineren in de open lucht, borrelen in de zon en heerlijk relaxen met de geluiden van tsjirpende vogels om je heen. Met de tuinmeubelen van Palladio buitenmeubelen – buitenverlichting ontdekt u de kwaliteit van het buitenleven.

Contact

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

Gegevens