Extremis – Virus

Virus

Extremis

De Virus-collectie zorgt voor een speels karakter en kleurrijke omgeving: mix and match de kleuren en formaten en geniet gewoon van het gezelschap!

“Door verschillende formaten en kleuren te combineren zorg je voor een speelse sfeer: de Virus brengt zelfs de meest steriele plaatsen tot leven.” Dirk Wynants

Productinformatie

De Virus brengt zelfs de meest steriele plaatsen tot leven. Wanneer er van bovenaf naar gekeken wordt, worden de ronde vormen met armen in verschillende formaten zichtbaar. Het compacte ontwerp is een oplossing voor kleinere leefruimtes waardoor het perfect past op een balkon, in een stadstuin of in ontspanningsruimtes in kantoren of scholen. De Virus-picknicktafel past op elke plek. Het doel van Extremis? Togetherness, overal.

Een kleurrijke picknicktafel voor 3/ 4/ 5 mensen. Geen vijfde wiel aan de wagen meer. Een gezelschap bestaat niet altijd uit een even aantal mensen, daarom is die extra vriend meer dan welkom.

Het speelse karakter van de Virus-collectie komt pas echt tot leven wanneer de verschillende formaten en kleuren gecombineerd worden: een kleurrijke, speelse opstelling die past binnen elke setting. Wilt u ook graag wat schaduw? Dan is de combinatie met de Acacia-parasol helemaal perfect.

De Virus collectie heeft een 3-zits, 4-zits en een 5-zits.

De afmeting 3-zits:
Ø160 x 75 cm
Tafelblad Ø80 cm

De afmeting 4-zits:
Ø170 x 75 cm
Tafelblad Ø90 cm

De afmeting 5-zits:
Ø180 x 75 cm
Tafelblad Ø100 cm

Er is de optie voor een uitsparing voor een parasol en een rugleuning.
Ook kan de mogelijkheid voor een zitkussen en draadloze stroom.

Dirk Wynants

Over Extremis

Extremis werd in 1994 opgericht door Dirk Wynants. De collectie van Extremis omvat uitsluitend designmeubels die noodzakelijk én nuttig zijn. Het zijn ‘Tools for Togetherness’ die het belang van menselijke interacties, slimme oplossingen en duurzaamheid benadrukken en het leven mooier maken.

Extremis wilt ideeën creëren die geliefd zijn om hun persoonlijkheid, omarmd worden voor hun kwaliteit en gekoesterd worden door hun impact, als echte tools for togetherness.

Bij Extremis ontwikkelen ze pas een idee als het zowel noodzakelijk als nuttig is. Hun willen u op een andere manier naar de dingen laten kijken. Dat is het absolute uitgangspunt van Extremis.

Contact

0113-215838

 info@palladiobuitenmeubelen.nl

Wat is er heerlijker dan buiten leven? Dineren in de open lucht, borrelen in de zon en heerlijk relaxen met de geluiden van tsjirpende vogels om je heen. Met de tuinmeubelen van Palladio buitenmeubelen – buitenverlichting ontdekt u de kwaliteit van het buitenleven.

Contact

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

Gegevens