Extremis – Tiki

Tiki

Extremis

Tiki, dat is aperitieven 2.0: deze moderne variant van de cocktailsetting is niet langer zwaar en moeilijk te verplaatsen, maar licht en makkelijk op te bergen. Deze mooie tafel met kruk staat op u te wachten met een heerlijk verfrissende cocktail.

Productinformatie

Voor elk feestje, borrel of walking dinner staat Tiki voor u klaar. Deze collectie is het ideale duo voor elke gelegenheid, zowel voor binnen als buiten. Het concept werd genoemd naar de typische tiki-bars uit Hawaï die populair waren tijdens de Tweede Wereldoorlog. Tiki is dé compacte barset bij uitstek voor een zorgeloos cocktailmoment. De krukjes zijn stapelbaar en de tafel kan zo ineen geklapt worden. Dankzij zijn strakke, minimalistische ontwerp, past Tiki bovendien in elke setting.

Dankzij de drie beschikbare hoogtes kan de Tiki-kruk gemakkelijk gebruikt worden in uiteenlopende settings. Ze biedt het nodige zitcomfort en voldoende steun voor vermoeide voeten, zodat u geen last meer hebt van slapende en bengelende benen. Zelfs met de optionele ruggensteun beschikken uw gasten over een optimale bewegingsvrijheid om een gesprek aan te gaan met iedereen rondom hen.

Geniet van een heerlijk drankje met drie of vijf vrienden aan de Tiki-tafel. In combinatie met de Acacia-parasol geniet u nog meer van het buitenleven. De tafel is afgewerkt met een poedercoating en combineert eens te meer flexibiliteit en functionaliteit in een zeer praktisch design. Dankzij de basis uit staaldraad klapt u de tafel makkelijk ineen, zodat het verplaatsen, opbergen of zelfs als voetsteun te gebruiken is. Bijpraten met vrienden tot in de vroege uurtjes was nog nooit zo comfortabel…

“Een minimalistische kruk met een maximaal comfort” Dirk Wynants

Stools:

Tables:

 

Dirk Wynants

Over Extremis

Extremis werd in 1994 opgericht door Dirk Wynants. De collectie van Extremis omvat uitsluitend designmeubels die noodzakelijk én nuttig zijn. Het zijn ‘Tools for Togetherness’ die het belang van menselijke interacties, slimme oplossingen en duurzaamheid benadrukken en het leven mooier maken.

Extremis wilt ideeën creëren die geliefd zijn om hun persoonlijkheid, omarmd worden voor hun kwaliteit en gekoesterd worden door hun impact, als echte tools for togetherness.

Bij Extremis ontwikkelen ze pas een idee als het zowel noodzakelijk als nuttig is. Hun willen u op een andere manier naar de dingen laten kijken. Dat is het absolute uitgangspunt van Extremis.

Contact

0113-215838

 info@palladiobuitenmeubelen.nl

Wat is er heerlijker dan buiten leven? Dineren in de open lucht, borrelen in de zon en heerlijk relaxen met de geluiden van tsjirpende vogels om je heen. Met de tuinmeubelen van Palladio buitenmeubelen – buitenverlichting ontdekt u de kwaliteit van het buitenleven.

Contact

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

Gegevens