Extremis – Sol + Luna

Sol + Luna

Extremis

Overdag zonnebaden en ‘s avonds gemoedelijk relaxen met uw vrienden en/of familie. Maak het u gemakkelijk met de Sol+Luna ligstoel, die bij zonsondergang omgetoverd kan worden tot een comfortabele sofa. Het wordt pas echt magisch wanneer het donker wordt: het optionele zonnescherm verandert dan in een volle maan…

Productinformatie

Maak optimaal gebruik van je vierkante meters buiten.
Een klein terras? Geen probleem. Met de Sol+Luna heeft u geen zonnebed en gezellige sofa nodig. U heeft ze allebei ineen! Deze multifunctionele buitenset tovert u zo van een comfortabele sofa om tot een zonnebed en omgekeerd. Het optionele zonnescherm met LED zorgt voor verkoelende schaduw overdag en licht ’s avonds op als een volle maan.

Dit Extremis ligbed (voor één persoon) is eigenlijk ook een driezitsbank. Met twee ligbedden kan er plaats geboden worden aan zes personen. Sol + Luna betekent ‘Zon + Maan’ in het Spaans, wat de dubbele functionaliteit van dit meubelstuk duidelijk reflecteert. Gebruik het de hele dag door, van een kopje koffie in de ochtend, heerlijk zonnebaden in de middag tot die gezellige borrel in de avond. Deze design outdoor loungebank is aan de zijkant voorzien van een handige legplank. Die tegelijkertijd ook perfect geschikt is als rugleuning: met een paar kussens heeft u in no time een comfortabele designsofa voor drie personen.
Met een enkele Sol+Luna kan je overdag zonnebaden en ’s avonds loungen met vrienden.

“Sofa of zonnebed, dankzij Sol+Luna moet je niet langer kiezen.” Dirk Wynants

Over Extremis

Extremis werd in 1994 opgericht door Dirk Wynants. De collectie van Extremis omvat uitsluitend designmeubels die noodzakelijk én nuttig zijn. Het zijn ‘Tools for Togetherness’ die het belang van menselijke interacties, slimme oplossingen en duurzaamheid benadrukken en het leven mooier maken.

Extremis wilt ideeën creëren die geliefd zijn om hun persoonlijkheid, omarmd worden voor hun kwaliteit en gekoesterd worden door hun impact, als echte tools for togetherness.

Bij Extremis ontwikkelen ze pas een idee als het zowel noodzakelijk als nuttig is. Hun willen u op een andere manier naar de dingen laten kijken. Dat is het absolute uitgangspunt van Extremis.

Contact

0113-215838

 info@palladiobuitenmeubelen.nl

Wat is er heerlijker dan buiten leven? Dineren in de open lucht, borrelen in de zon en heerlijk relaxen met de geluiden van tsjirpende vogels om je heen. Met de tuinmeubelen van Palladio buitenmeubelen – buitenverlichting ontdekt u de kwaliteit van het buitenleven.

Contact

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

Gegevens