Extremis – Marina

Marina

Extremis

De Marina tafels zijn ontworpen voor zowel intieme momenten als grote tuinfeesten. Een tafel die even lang kan zijn als uw gastenlijst of kort genoeg voor een gezin van vier. Deze tafel is de ultieme plek voor een goed gesprek.

 

Productinformatie

Deze collectie staat voor eenheid en eenvoud. Wat deze tafels zo uniek maken is dat ze aangepast kunnen worden naar ieders wensen. De Marina is ook verkrijgbaar als een lange eettafel zonder de vaste banken. De lengtes van de eettafel en de buitenpicknicktafel van de Marina-collectie kunnen aangepast worden aan zo goed als elke lengte die u nodig hebt. Hoelang de tafel of de banken ook zijn, de Marina blijft er altijd even strak uitzien. 

De Extremis Marina is een bijzondere design picknicktafel, gemaakt van een composiet van glasvezel en polyester waardoor het materiaal duurzaam, hedendaags en dat aanvoelt als hout maar aanzienlijk minder gevoelig is voor temperatuursveranderingen en vochtigheid. Het is een ongelofelijk sterk materiaal waardoor er minder poten nodig zijn om de lange basis te dragen. En het beste? Er is geen frame waar je met je knieën tegenaan botst! Volop plezier, zonder blauwe plekken.

De Marina Combi is een combinatie van picknicktafel met en zonder vastgemaakte bank. Met de Captain’s Chair van Extremis wordt het plaatje compleet gemaakt.
De Marina tafels zijn verkrijgbaar in veel verschillende afmetingen, bankjes er aan vast of enkel de tafel los. 

De Marina collectie is verkrijgbaar in 4 kleuren en diverse uitvoeringen.

De Marina Combo kan in 3, 4 of 5 poten en daarmee ook in diverse lengtes. Het tafelblad kan in 5 (B72 cm) of 6 (B87 cm) profielen. De kortste lengte is 360 cm (met 3 poten) en de langste lengte is 1205 cm (met 5 poten).

De Marina Double Desk kan in 2 (L405 cm), 3 (L755 cm) of 4 (L1105 cm) poten. Het tafelblad kan in 2 x 5 profielen (B149 cm) of in 2 x 6 profielen (B178 cm). Deze uitvoering is ideaal voor in kantoren.

De Marina Picnic kan in 2, 3, 4, 5 of 6 poten en daarmee ook in diverse lengtes. Het tafelblad kan in 5 (B72 cm) of 6 (B87 cm) profielen. De kortste lengte is 165 cm (met 2 poten) en de langste lengte is 1210 cm (met 6 poten).

De Marina Tables kan als bistro en in tafels met 2, 3, 4 of 5 poten en daarmee ook in diverse lengtes. De bistro variant heeft de afmetingen:
72 x 72 x 75 cm of 144 x 72 x 75 cm.
Het tafelblad bij de andere varianten kan in 5 (B72 cm) of 6 (B87 cm) profielen. Bij deze varianten is de kortste lengte: 195 cm (met 2 poten) en de langste lengte: 1175 cm (met 5 poten).

De Marina High Table kan in 2, 3, 4 of 5 poten en daarmee ook in diverse lengtes. Het tafelblad kan in 5 (B72 cm) of 6 (B87 cm) profielen. De kortste lengte is 195 cm (met 2 poten) en de langste lengte is 1175 cm (met 5 poten).

Dirk Wynants

Over Extremis

Extremis werd in 1994 opgericht door Dirk Wynants. De collectie van Extremis omvat uitsluitend designmeubels die noodzakelijk én nuttig zijn. Het zijn ‘Tools for Togetherness’ die het belang van menselijke interacties, slimme oplossingen en duurzaamheid benadrukken en het leven mooier maken.

Extremis wilt ideeën creëren die geliefd zijn om hun persoonlijkheid, omarmd worden voor hun kwaliteit en gekoesterd worden door hun impact, als echte tools for togetherness.

Bij Extremis ontwikkelen ze pas een idee als het zowel noodzakelijk als nuttig is. Hun willen u op een andere manier naar de dingen laten kijken. Dat is het absolute uitgangspunt van Extremis.

Contact

0113-215838

 info@palladiobuitenmeubelen.nl

Wat is er heerlijker dan buiten leven? Dineren in de open lucht, borrelen in de zon en heerlijk relaxen met de geluiden van tsjirpende vogels om je heen. Met de tuinmeubelen van Palladio buitenmeubelen – buitenverlichting ontdekt u de kwaliteit van het buitenleven.

Contact

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

Gegevens