Extremis – Captain’s chair

Captain chair

Extremis

De Captain’s Chair van Extremis zijn anders dan anders, deze stoelen zijn ruim en comfortabel zodra u erin gaat zitten. De brede kuip biedt het ultieme zitcomfort voor elk lichaamtype.
Door de brede en comfortabele kuip lijkt het wel alsof je op zee dobbert, maar dan zonder zeeziek te worden.

Productinformatie

De Captain’s Chair van Extremis zijn anders dan anders, deze stoelen zijn ruim en comfortabel zodra u erin gaat zitten. De brede kuip biedt het ultieme zitcomfort voor elk lichaamtype.
Door de brede en comfortabele kuip lijkt het wel alsof je op zee dobbert, maar dan zonder zeeziek te worden.

De combinatie van een kuipvormige zitting en een waterafvoeropening zorgt altijd voor een schone zitting, zelfs wanneer de stoel buiten blijft staan. Het specifieke ontwerp van het kussen volgt precies de rondingen van de kuip, zodat het nooit wegwaait.

De Captain’s Chair werd ontworpen door Metrica (Bruno Fattorini en Robin Rizzini) op hetzelfde moment dat Extremis de Marina Picnic ontwierpen. Deze stoel is een alternatief voor de Marina-bank. Deze stoelen zijn comfortabel voor alle vormen en maten en voor jong en oud. Het eindresultaat? Een kuipstoel met verschillende mogelijkheden voor de poten, geïnspireerd op de stoelen aan het roer van een jacht. De Captain’s Chair biedt bovendien een ongeëvenaard zitcomfort.

De Captain’s Chair collectie kunt u naar eigen wens samenstellen.

De schelp is verkrijgbaar in zes kleuren. Daar kan een comfortabel zitkussen in.

Voor de frames zijn er diverse opties. Sliding poten in de zes verschillende kleuren en de optie voor thermisch verzinkt staal. Deze optie kan ook als bar chair gekozen worden.
De tweede optie is met houten poten en kan ook in hoge stoel. 
De derde optie is met paw poten, een soort voetjes die eronder zitten.
De vierde optie is met rolling poten, wieltjes onder de poten. 
En de laatste optie is met swivel poten, het bureaustoel effect. Deze optie is wel alleen voor binnen gebruik.

Dirk Wynants


Over Extremis

Extremis werd in 1994 opgericht door Dirk Wynants. De collectie van Extremis omvat uitsluitend designmeubels die noodzakelijk én nuttig zijn. Het zijn ‘Tools for Togetherness’ die het belang van menselijke interacties, slimme oplossingen en duurzaamheid benadrukken en het leven mooier maken.

Extremis wilt ideeën creëren die geliefd zijn om hun persoonlijkheid, omarmd worden voor hun kwaliteit en gekoesterd worden door hun impact, als echte tools for togetherness.

Bij Extremis ontwikkelen ze pas een idee als het zowel noodzakelijk als nuttig is. Hun willen u op een andere manier naar de dingen laten kijken. Dat is het absolute uitgangspunt van Extremis.

Contact

0113-215838

 info@palladiobuitenmeubelen.nl

Wat is er heerlijker dan buiten leven? Dineren in de open lucht, borrelen in de zon en heerlijk relaxen met de geluiden van tsjirpende vogels om je heen. Met de tuinmeubelen van Palladio buitenmeubelen – buitenverlichting ontdekt u de kwaliteit van het buitenleven.

Contact

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

Gegevens