Eetkamertafels-trefori-metaform

Trefori

Metaform

Algemene productinfo

Trefori, wil zeggen ‘drie gaten’ kenmerkend voor deze eettafel. ze benadrukken het bijzondere onderstel; drie metalen dunne platen die elkaar lijken te kruisen, onderin is uit elke poot een cirkel uitgesneden, je voet past er doorheen, de wangen zitten dus niemand in de weg. Het onderstel oogt slank, maar is stabiel als een huis. Het ontwerp is van onze eigenaar Ronald de Jonge zelf en ‘een ode aan het Bauhaus’ 

Metaform zag het ontwerp wel zitten, het productieproces was een hele uitdaging, samen kwam de productie van het uiteindelijke ontwerp tot stand. Lees meer over het ontstaan van de tafel in de speciale blog. En bezoek de showroom voor een persoonlijke kennismaking met het ontwerp! 

Productinformatie

Het tafelblad van eetkamertafel Cervo kan worden uitgevoerd in eiken, noten, keramiek of Dekton (div. kleuren olie/lak en decors mogelijk) Het verlengblad van 70 cm. is standaard uitgevoerd in HPL metaalzwart. 

Configureer online vast uw persoonlijke tafel, in de winkel vindt u alle bladafwerkingen en mogelijke lakkleuren voor het onderstel. Kom vrijblijvend langs voor een persoonlijk advies op maat.

Kijk hier voor een overzicht van alle kleuren of kom langs in de winkel.

Afmetingen:

160 – 230 x 99,6 x 77
180 – 250 x 99,6 x 77
200 – 270 x 99,6 x 77

Toggle Inhoud

Over Merk

Oer-hollands meubel design, dat is waar Bert plantagie voor staat. En waarom wij zo graag met ze samenwerken. De producten zijn toegepast op de nederlandse consument, dat zie je in de maatgeving terug, maar ook in de flexibiliteit, want de mogelijkheden zijn eindeloos.. 

Bert Plantagie is gevestigd in Cuijk (Nijmegen) en het bedrijf kent een lange historie. De oorsprong gaat terug tot 1958. Aanvankelijk richtte het bedrijf zich vooral op kampeer- en tuinmeubelen, maar in de jaren 80 specialiseerde Smits zich op meubilair voor vakantieparken, zoals Center Parcs en Duinrell, en zorginstellingen. In 2000 wordt het bedrijf overgenomen door Bert Plantagie, een ondernemer die zijn naam aan het bedrijf geeft en een nieuwe koers uitstippelt. De Bert plantagie collectie wordt meer toegespitst op de consumentenmarkt met als leidraad subtiel design van onmiskenbare kwaliteit!

Aanbevolen producten

BLAKE-JONI-TARA-bert-plantagie-eetkamerstoelen-binnenuit-sfeer
Blake

Bert Plantagie

kalia-eettafel-fenix-hout-leolux-binnenuit2
Kalia

Leolux

IUNO_eetkamerstoel-bert-plantagie-binnenuit-zeeland
Iuno

Bert Plantagie

prato-eettafel-willisau-sfeerfoto-binnenuit4
Prato

Willisau