eetkamertafels-table-talk-bert-plantagie

Table Talk eetkamertafel

Bert Plantagie

Bestaat uw ideale tafel al in uw hoofd, maar heeft u hem nog niet in een winkel kunnen vinden?  De kans is groot dat wij deze voor u kunnen samen stellen – zonder dat u voor maatwerk betaalt.

Met het TableTalk-concept van Bert Plantagie stelt u in enkele stappen zelf uw perfecte eettafel samen. In totaal zijn er meer dan een miljoen eindresultaten mogelijk, als u alle beschikbare onderstellen, vormen, kleuren, afwerkingen en andere opties in ogenschouw neemt. Dus er zit er vast één bij die perfect bij u past!

Productinformatie

Kies uit 6 verschillende onderstellen, mogelijk in 38 lakkleuren, kies vervolgens één van de 5 verschillende vormen voor het blad, kies voor een keramiek, hout of Dekton afwerking van het blad, maak een keuze voor de juiste lengte in uw woonruimte. Kies voor een houten blad vervolgens nog voor uw favoriete randafwerking. 

Configureer online vast uw persoonlijke tafel, in de winkel vindt u alle bladafwerkingen en mogelijke lakkleuren voor het onderstel. Kom vrijblijvend langs voor een persoonlijk advies op maat.

Kijk hier voor een overzicht van alle kleuren of kom langs in de winkel.

Over Bert Plantagie

Oer-hollands meubel design, dat is waar Bert plantagie voor staat. En waarom wij zo graag met ze samenwerken. De producten zijn toegepast op de nederlandse consument, dat zie je in de maatgeving terug, maar ook in de flexibiliteit, want de mogelijkheden zijn eindeloos.. 

Bert Plantagie is gevestigd in Cuijk (Nijmegen) en het bedrijf kent een lange historie. De oorsprong gaat terug tot 1958. Aanvankelijk richtte het bedrijf zich vooral op kampeer- en tuinmeubelen, maar in de jaren 80 specialiseerde Smits zich op meubilair voor vakantieparken, zoals Center Parcs en Duinrell, en zorginstellingen. In 2000 wordt het bedrijf overgenomen door Bert Plantagie, een ondernemer die zijn naam aan het bedrijf geeft en een nieuwe koers uitstippelt. De Bert plantagie collectie wordt meer toegespitst op de consumentenmarkt met als leidraad subtiel design van onmiskenbare kwaliteit!

Aanbevolen producten

BLAKE-JONI-TARA-bert-plantagie-eetkamerstoelen-binnenuit-sfeer
Blake

Bert Plantagie

FLIP-bert-plantagie-eetkamerstoel-binnenuit-zeeland3
Flip

Bert Plantagie

poppy-eetkamertafel-bert-plantagie-binnenuit3
Poppy

Bert Plantagie

carve-eettafel-stoelen-maple-bert-plantagie-binnenuit
Carve

Bert Plantagie

Contact

0113-561482

Contact

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Gegevens