eetkamertafels-Slim-Arco

Slim

Arco

Algemene productinfo

Aan de basis van de ‘onmogelijk ogende’ Slim staat een innovatieve sandwich constructie van staal en honingraat. De ontwerper Bertjan Pot zei daarover: “Sommigen zullen de Slim Table als namaak of niet echt opvatten, maar hij is juist heel oprecht en puur. Alle materialen zijn op een zo eerlijk mogelijke manier toegepast: metaal voor een sterke constructie en hout voor de tactiliteit en een aantrekkelijke buitenkant. Zonder innovatie is minimalisme een doodlopend pad”.

Productinformatie

Kenmerken van Slim

Leverbaar met een profieldikte van 2,8, of als de Slim+ met een pootdikte van 3,8 cm.

Slim is leverbaar in rechthoek, van 70 – 280 cm. lang, of als vierkante tafel van 128 – 150 cm. en als eetkamerbank. Met een aantal accessoires uit het ‘cable management’, is de eettafel uit te breiden naar bureau- of conference tafel.

Blad: eiken of noten (fineer, duramas), santos (alpifineer), solid surface (white)*, kleurlak op essen (fineer), Fenix® HPL (black, white,grey)

Onderstel: eiken of noten (fineer), santos (alpifineer), kleurlak op essen (fineer)

Ruime keuze in houtsoort en afwerking

Bekijk online vast een selectie van verschillende mogelijkheden.

In onze showroom adviseren we u graag aan de hand van stalen en zo nodig komen we bij u thuis langs voor kleuradvies.

Design: Bertjan Pot, 2005-2022

Lees meer over de designer

Over Arco

Waarom adviseren wij Arco?

De meubelen van Arco kenmerken zich door een eigentijdse, sobere vormgeving, maar met veel aandacht voor bijzondere detaillering. Ze worden geproduceerd in eigen land in Winterswijk. Arco let naast het uiterlijk van een designmeubel op functionaliteit en duurzaamheid. Het bedrijf hecht grote waarde aan een juiste materiaalkeuze. Met veel liefde voor het meubelvak maken ze duurzame en technische hoogwaardige designmeubels.

Daarom kiest u voor Arco bij Binnenuit

Hout is een hernieuwbaar materiaal. Een boom groeit weer aan of kan opnieuw geplant worden. Het is daarnaast recyclebaar en biologisch afbreekbaar. Dat maakt hout een bijzonder mooi, duurzaam materiaal. De voordelen van duurzaam hout zijn eigenlijk zo vanzelfsprekend dat je ze misschien bijna niet meer ziet. Hout is een natuurlijk materiaal. Geen enkele boom is hetzelfde en dat zorgt niet alleen voor karakter in het hout, maar ook voor een uniek houtbeeld in de tafels, stoelen, banken en kleinmeubelen die Arco maakt van hout. Ondanks een zorgvuldige selectie kunnen er verschillen in structuur of kleur optreden en dat maakt de Arco meubelen stuk voor stuk uniek.

Aanbevolen producten

Pilat&Pilat-DIRK SFEERFOTO-Binnenuit-Zeeland
Dirk Jisk

Pilat & Pilat

luna-eetkamerstoel-montis-binnenuit-stof-sfeer
Luna

Montis

frame-arco-burkhard_vogtherr-binnenuit8
Frame

Montis

k1-eettafel-keramiek-metaform-binnenuit2
K-1

Metaform

Contact

0113-561482