eetkamertafels-roman-bert-plantagie

Roman

Bert Plantagie

Tafel Roman is te herkennen aan zijn organische vorm en nu al beroemd vanwege zijn vele mogelijke uitvoeringen. Zo heeft u de keuze uit (optisch massief, 3 cm dik) hout of Dekton, twee bladvormen (Kiezel of Steen) en 5 formaten voor wat betreft het tafelblad. Afhankelijk van het formaat, heeft hij één of twee kolompoten, waarvan u de positie zelf kunt bepalen – ook ná aankoop. De bladen komen op alles voorbereid uit onze ateliers en zijn altijd prachtig afgewerkt, welk materiaal u ook kiest.

 

Productinformatie

Het kwalitatief hoogwaardige hout dat Bert Plantagie verwerkt, is afkomstig van gecertificeerde leveranciers en komt uit Europa en Amerika. Daarom hebben alle houten producten een zeer hoog afwerkingsniveau en een authentieke uitstraling. De houtsoorten uit de bert plantagie collectie bestaan uit eiken, en noten. Deze houtsoorten kunnen afgewerkt worden met blanke olie of -lak. Ons eiken- en noten hout is leverbaar in een premium en een noestige kwaliteit. De noestige kwaliteit is wat robuuster (en prijsgunstiger) dan de premium versie. Houdt u van gekleurd hout? Diverse bert plantagie houtsoorten kunnen niet alleen uitgevoerd worden in blanke olie en lak, maar ook voorzien worden van een aantal beitskleuren. Deze beitskleuren worden afgedekt met lak of olie.

Kom vrijblijvend langs voor een persoonlijk advies op maat.

Kijk hier voor een overzicht van alle kleuren of kom langs in de winkel.

Afmetingen:

Kiezel / steen

200 x 110 x 77
220 x 115 x 77
240 x 120 x 77
260 x 125x 77
280 x 125x 77

Over Bert Plantagie

Oer-hollands meubel design, dat is waar Bert plantagie voor staat. En waarom wij zo graag met ze samenwerken. De producten zijn toegepast op de nederlandse consument, dat zie je in de maatgeving terug, maar ook in de flexibiliteit, want de mogelijkheden zijn eindeloos.. 

Bert Plantagie is gevestigd in Cuijk (Nijmegen) en het bedrijf kent een lange historie. De oorsprong gaat terug tot 1958. Aanvankelijk richtte het bedrijf zich vooral op kampeer- en tuinmeubelen, maar in de jaren 80 specialiseerde Smits zich op meubilair voor vakantieparken, zoals Center Parcs en Duinrell, en zorginstellingen. In 2000 wordt het bedrijf overgenomen door Bert Plantagie, een ondernemer die zijn naam aan het bedrijf geeft en een nieuwe koers uitstippelt. De Bert plantagie collectie wordt meer toegespitst op de consumentenmarkt met als leidraad subtiel design van onmiskenbare kwaliteit!

Aanbevolen producten

BLAKE-JONI-TARA-bert-plantagie-eetkamerstoelen-binnenuit-sfeer
Blake

Bert Plantagie

spagaat olijfessen zwart 2
Gulliver Spagaat

Seuren

duo-eetkamerstoel-bert-plantagie-binnenuit-zeeland-sfeer
Duo

Bert Plantagie

ervo-eetkamertafel-bert-plantagie-keramiek-binnenuit-zeeland
Cervo

Bert Plantagie

Contact

0113-561482

Contact

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Gegevens