Eetkamertafels-Prato-Wilisau

Prato

Willisau

Een functionele, uittrekbare eettafel 

Een attribuut waarop een tafel zich kan laten voorstaan, zou niet fragiel kunnen zijn? Prato bewijst het tegendeel. Zij is erg trots op haar fijne lijn. Inzinkingen kent zij dan ook niet – zij steunt op hoogstabiele dragers. Op virtuoze wijze verenigt zij esthetiek met functionaliteit. Haar verscheidenheid aan materiaal bevredigt iedere smaak en met aantrekkelijke condities geeft ze er nog een bonus bovenop.

Prato slaat een goed figuur met uittrekbare bladen, of in een vaste uitvoering. Deze tafel is niet zuinig met haar charmes, maar houdt zich discreet op de achtergrond als ze niet in het centrum staat. Eenvoudig in vorm, veelzijdig in de mogelijkheden. We laten u dit graag met enthousiasme zien in de showroom. 

Actie Prato Willisau

Ontvang de hele maand januari 15% korting op eetkamertafel Prato

Productinformatie

Kenmerken van Prato

Het blad van eetkamertafel Dino is mogelijk in massief eiken of noten, in keramiek, of HPL.

Onderstel: gelakt staal

Softmotion – onze uittreksystemen in high-end-kwaliteit voor het gedempt openen van het klapblad


Al vele jaren is Willisau marktleider op het gebied van tafels met een  klapblad. Waarom? Het systeem is eenvoudig te bedienen. De slechts 40 millimeter dunne geleiderail biedt voordelen: de benen zijn vrij, kunnen zelfs over elkaar worden geslagen en de meeste stoelen met armleuningen kunnen er onder worden geschoven.

Aan de smalle zijde van de tafel wordt de handig te bedienen hendel van de vergrendeling losgezet. Het uittrekbare blad loopt vederlicht en zacht, de nlegelementen centreren zichzelf. De vergrendeling wordt opnieuw vastgezet en klaar. Ook zware inlegbladen uit glas of keramiek met een lengte tot 150 centimeter kunnen worden ingebouwd. Uitgetrokken blijft iedere tafel stabiel en het blad recht.

Afmetingen:


Vast blad:
140 – 300 x 95 / 105 b

Verlengbare tafel:
140 x 220 x 95 / 105b

verlengstukken: 
54 – 150 cm.

Over Willisau

Waarom adviseren wij Willisau?

Het Zwitserse bedrijf Willisau belooft u veel met het kwaliteitslabel «création suisse» en houdt zich daarbij aan  elke belofte.  De strenge productienormen verzekeren de grootst mogelijke kwaliteit en ambachtelijke finesse van elk meubel. Ieder exemplaar produceert Willisau speciaal en individueel volgens uw wensen – just-in-time en na ontvangst van de bestellingen. Professionele service is inbegrepen, want ook na de aankoop staan ze samen met ons altijd voor u klaar. 

Daarom kiest u voor Willisau bij Binnenuit

Willisau ontwikkelt en produceert een slimme collectie eettafels, met de meest luxe, hoogwaardige technieken en materialen.  Bijna alle modellen kunnen worden geleverd met een uitschuif systeem. De tafels kunnen bijna altijd op maat gemaakt worden. Voor de bladen van de tafels wordt gebruik gemaakt van diverse soorten keramiek, hpl, massief hout, natuursteen, fineer of Duropal. 

Bij BinnenUit vindt u een uitgebreide stalenwand naast de collectie eettafels. We maken u graag net zo enthousiast over de producten als dat wij zijn. Kom langs of bel voor een afspraak voor gericht advies.

Aanbevolen producten

ervo-eetkamertafel-bert-plantagie-keramiek-binnenuit-zeeland
Cervo

Bert Plantagie

orfis-ovaal_metaform-keramiek-tafels-binnenuit
Orfis

Metaform

frame-arco-burkhard_vogtherr-binnenuit8
Frame

Arco

kalia-eettafel-fenix-hout-leolux-binnenuit2
Kalia

Leolux

Contact

0113-561482

Contact

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Gegevens