eetkamertafels-poppy-bert-plantagie

Poppy eetkamertafel

Bert Plantagie

Nieuw te bewonderen in onze Bert Plantagie studio; eetkamertafel Poppy. De Poppy is een zeer eigentijdse tafel met vloeiende lijnen. Het tafelblad heeft een uitgesproken randafwerking, een prachtig detail dat het organische beeld van de eettafel versterkt. De conische poten zijn op subtiele wijze in het blad geïntegreerd dankzij modern vakmanschap. Zulke verfijnde details maken de Poppy onalledaags, maar wel een tafel om elke dag van te genieten. 

Productinformatie

Het tafelblad van eetkamertafel Poppy kan worden uitgevoerd in eiken of noten.

Het kwalitatief hoogwaardige hout is afkomstig van gecertificeerde leveranciers en komt uit Europa en Amerika. Daarom hebben de houten producten van Bert Plantagie een zeer hoog afwerkingsniveau en een authentieke uitstraling.

De houtsoorten kunnen afgewerkt worden met blanke olie of -lak. Het eiken- en noten hout is leverbaar in een premium en een noestige kwaliteit. De noestige kwaliteit is wat robuuster (en prijsgunstiger) dan de premium versie. 

In de winkel vindt u alle bladafwerkingen en mogelijke lakkleuren voor het onderstel. Kom vrijblijvend langs voor een persoonlijk advies op maat.

Houdt u van gekleurd hout? Diverse Bert Plantagie houtsoorten kunnen niet alleen uitgevoerd worden in blanke olie en lak, maar ook voorzien worden van een aantal beitskleuren. Deze beitskleuren worden afgedekt met lak of olie.

Het onderstel kiest u in een Bert Plantagie lakkleur naar keuze.

Kijk hier voor een overzicht van alle kleuren en kom langs in de winkel voor een gepast advies.

Afmetingen:

160  x 100 x 77
180  x 100 x 77
200  x 100 x 77
220  x 100 x 77
240  x 100 x 77
260  x 100 x 77
300  x 100 x 77

140 x 140 x 77
160 x 160 x 77

Toggle Inhoud

Over Bert Plantagie

Oer-hollands meubel design, dat is waar Bert plantagie voor staat. En waarom wij zo graag met ze samenwerken. De producten zijn toegepast op de nederlandse consument, dat zie je in de maatgeving terug, maar ook in de flexibiliteit, want de mogelijkheden zijn eindeloos.. 

Bert Plantagie is gevestigd in Cuijk (Nijmegen) en het bedrijf kent een lange historie. De oorsprong gaat terug tot 1958. Aanvankelijk richtte het bedrijf zich vooral op kampeer- en tuinmeubelen, maar in de jaren 80 specialiseerde Smits zich op meubilair voor vakantieparken, zoals Center Parcs en Duinrell, en zorginstellingen. In 2000 wordt het bedrijf overgenomen door Bert Plantagie, een ondernemer die zijn naam aan het bedrijf geeft en een nieuwe koers uitstippelt. De Bert plantagie collectie wordt meer toegespitst op de consumentenmarkt met als leidraad subtiel design van onmiskenbare kwaliteit!

Aanbevolen producten

BLAKE-JONI-TARA-bert-plantagie-eetkamerstoelen-binnenuit-sfeer
Blake

Bert Plantagie

poppy-eetkamertafel-bert-plantagie-binnenuit-sfeer
Flip

Bert Plantagie

IUNO_eetkamerstoel-bert-plantagie-binnenuit-zeeland
Iuno

Bert Plantagie

prato-eettafel-willisau-sfeerfoto-binnenuit4
Prato

Willisau

Contact

0113-561482

Contact

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Gegevens