Eetkamertafels-Pitcher-Seuren

Pitcher

Seuren

Algemene productinfo

Catch!

Het idee voor het ontwerp van de eetkamertafel Pitcher is ontstaan op de honkbal tribune. U vindt de vloeiende beweging waarmee de pitcher in één rechte lijn de bal gooit, terug in het ontwerp van deze tafel.

Speelt u graag met familie en vrienden een fanatiek spelletje? Deze Seuren eetkamertafel kan tegen een stootje.

Productinformatie

Kenmerken van Pitcher

Kwaliteit eiken en noten: maximaal 4 noesten per m2 en noesten niet groter dan 20mm. Noesten, structuur- en kleurverschillen zijn inherent aan het natuur product. Geen enkele afwerking heeft meerprijs behalve kleur op maat op basis van uw voorbeeldstaal.

Het onderstel is leverbaar in alle houtsoorten en (RAL) kleuren. Ook kan er gekozen worden voor een Pitcher Double of Pitcher Singel. Bij de Double zit er een dubbele ronde houten balk onder het blad en bij de Single één, voor stoelen met armleuning. Dit onderstel in niet in metaal of RVS leverbaar. Kiest u bijvoorbeeld voor een fenix blad dan kan er een naturel houten poot onder het blad geplaatst worden, maar ook is het mogelijk de houten poot in gelijke of afwijkende RAL kleur te laten spuiten, tegen een meerprijs van €75,-.

Standaardhoogte van deze tafel is 76cm. Elke andere gewenste hoogte is mogelijk tegen een meerprijs van €75,-. Denk hierbij aan een lazy dinner of bartafel hoogte.

Ruime keuze in houtsoorten en afwerkingen

De houtsoort is een belangrijk onderdeel voor het maken van uw keuze. Het bepaalt de uitstraling van uw meubel. Seuren heeft verschillende hout soorten en afwerkingen geselecteerd. Hiervan kunnen we alle stalen laten zien in onze showroom. Wilt u een kleur thuis zien? Maak daarvoor een afspraak en we komen persoonlijk bij u langs voor advies.

Bekijk online vast een selectie van verschillende mogelijkheden.

Bladdikte3 cm
Randafwerkingverjongd (rand versmalling)
Hoekafwerkingrechthoek
rond
elips
bootvormig
Onderstelhout
Hoogte76 cm

Design: Michel Seuren

Lees meer over de designer

Over Seuren

Waarom adviseren wij Seuren?

Omringd door de mensen die ertoe doen, kijkend naar de gezichten van wie we houden, prijzen we ons gelukkig en delen we onze lasten, terwijl we de dagelijkse drama’s van verprutste examens, gemiste treinen en verkeerde aankopen herbeleven. We heffen ons glas, proosten op prestaties in huis, de vergaderkamer of in de kantine. Seuren tafels harmoniëren prachtig met industrieel. Hard met zacht. Robuust met verfijnd. Door de jaren heen ontwikkelden de tafels met Michel mee. Een robuustere poot of juist een zachtere vorm. Hierdoor ontstond er een palet aan duurzame maatwerk en seriematige tafels. Passend bij verschillende mensen, stijlen, smaken en levenswijzen.De meubelen van Seuren kenmerken zich sinds 1996 door een eigentijdse, opvallende vormgeving, met veel aandacht voor bijzondere detaillering en uitgebreide keuzemogelijkheden. De tafels werden in de beginjaren geproduceerd door Seuren zelf, maar sinds enige tijd worden ze bij kwalitatief hoogwaardige ateliers in binnen- en buitenland geproduceerd. 

Daarom kiest u voor Seuren bij Binnenuit

Het team van Binnenuit denkt graag out of the box en daar is een bedrijf als Seuren tafels de uitgelezen procten voor. Net even anders dan je gewend bent. Andere verhoudingen, dikte van bladen, afwerkingen die je aandacht trekken, bijzondere details die je woonkamer karakter geven. Een gweldige collectie om als interieuradviseurs mee te mogen werken.

Aanbevolen producten

spagaat olijfessen zwart 2
Gulliver Spagaat

Seuren

luna-eetkamerstoel-montis-binnenuit-stof-sfeer
Luna

Montis

bourgondier-eettafel-seuren-binnenuit2
Bourgondier

Seuren

Inspiratie_foto2_Aloa_artifort-binnenuit-zeeland
Aloa

Artifort

Contact

0113-561482

Contact

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Gegevens