Eetkamertafels-pedro-bert-plantagie

Pedro

Bert Plantagie

Algemene productinfo

De Pedro eettafel van Bert Plantagie is een strakke, moderne, no-nonsense tafel. Het blad is leverbaar in keramiek of Dekton in diverse uitvoeringen. Het blad lijkt te zweven op het fijne onderstel. Het onderstel is naar keuze verkrijgbaar in diverse lakkleuren (voor een mooie match met het blad) of in robuust RVS. De Pedro voegt zich naar ieders wens en past in zowel een design interieur, als in een tijdloze woning. Door de diverse mogelijkheden verandert Pedro van gezicht en past zich aan, aan uw persoonlijkheid.

PedroKikoEKiko-eetkamerbank-eettafel-bert-plantagie-binnenuit-zeeland-detail

Product info hier


Productinformatie

De Pedro tafel combineert mooi met de eetkamerstoelen Kiko, de frivole vorm combineert mooi met de strakke belijning van de eettafel. Uiteraard zijn er veel meer mooie combinaties te vinden, we adviseren u graag in onze insiprerende showroom.

Kleuren

Pedro is leverbaar in keramiek of Dekton in verschillende uitvoeringen. Bekijk hier vast het overzicht.

Technische gegevens

Afmetingen:

140 x 99,6 x 77
160 x 99,6 x 77
180 x 99,6 x 77
200 x 99,6 x 77
220 x 99,6 x 77
240 x 99,6 x 77
260 x 99,6 x 77

Designers
Inhoud wissel

Meer informatie


Afspraak maken

Over Merk

Oer-hollands meubel design, dat is waar Bert plantagie voor staat. En waarom wij zo graag met ze samenwerken. De producten zijn toegepast op de nederlandse consument, dat zie je in de maatgeving terug, maar ook in het maatwerk, want de mogelijkheden zijn eindeloos.. 

Bert Plantagie is gevestigd in Cuijk (Nijmegen) en het bedrijf kent een lange historie. De oorsprong gaat terug tot 1958. Aanvankelijk richtte het bedrijf zich vooral op kampeer- en tuinmeubelen, maar in de jaren 80 specialiseerde Smits zich op meubilair voor vakantieparken, zoals Center Parcs en Duinrell, en zorginstellingen. In 2000 wordt het bedrijf overgenomen door Bert Plantagie, een ondernemer die zijn naam aan het bedrijf geeft en een nieuwe koers uitstippelt. De Bert plantagie collectie wordt meer toegespitst op de consumentenmarkt met als leidraad subtiel design van onmiskenbare kwaliteit!

Aanbevolen producten


slim-eettafel-bertjan_pot-binnenuit-detail
Slim

Arco


tibbe-eetkamerstoel-cervo-dekton-keramiek-eettafel-bert-plantagie-binnenuit
Tibbe

Bert Plantagie


dino-eettafel-willisau-binneuit-keramiek-hout4
Dino

Willisau


kiko-plus-eetkamerstoel-bert-plantagie-binnenuit-zeeland2
Kiko Plus

Bert Plantagie