Eetkamertafels-Oval-Bert-Plantagie

Oval

Bert Plantagie

Algemene productinfo

Eettafel Oval van Bert Plantagie zorgt voor een chique uitstraling in uw woonkamer of leefkeuken. De ovale vorm van de tafel zorgt voor extra ruimte rondom de tafel en geeft een gezellige sfeer. Oval is leverbaar in diverse afmetingen in ovale en ronde vormen. 

Het blad kan in verschillende houtsoorten en afwerkingen of in Dekton. De tafel is standaard uitgevoerd met een strakke kolom in antraciet.

oval-eettafel-bert-plantagie-binnenuit-rond-detail
Diverse bladafwerkingen

Product info hier

Productinformatie

Configureer online vast uw persoonlijke tafel, in de winkel vindt u alle bladafwerkingen en mogelijke lakkleuren voor het onderstel. Kom vrijblijvend langs voor een persoonlijk advies op maat.

Kijk hier voor een overzicht van alle kleuren of kom langs in de winkel.

Afmetingen:

Ø 120
Ø 130
Ø 140
Ø 150

180 x 105 x 77
200 x 110 x 77
220 x 115 x 77
240 x 115 x 77

 

Toggle Inhoud

Over Merk

Oer-hollands meubel design, dat is waar Bert plantagie voor staat. En waarom wij zo graag met ze samenwerken. De producten zijn toegepast op de nederlandse consument, dat zie je in de maatgeving terug, maar ook in de flexibiliteit, want de mogelijkheden zijn eindeloos.. 

Bert Plantagie is gevestigd in Cuijk (Nijmegen) en het bedrijf kent een lange historie. De oorsprong gaat terug tot 1958. Aanvankelijk richtte het bedrijf zich vooral op kampeer- en tuinmeubelen, maar in de jaren 80 specialiseerde Smits zich op meubilair voor vakantieparken, zoals Center Parcs en Duinrell, en zorginstellingen. In 2000 wordt het bedrijf overgenomen door Bert Plantagie, een ondernemer die zijn naam aan het bedrijf geeft en een nieuwe koers uitstippelt. De Bert plantagie collectie wordt meer toegespitst op de consumentenmarkt met als leidraad subtiel design van onmiskenbare kwaliteit!

Aanbevolen producten

BLAKE-JONI-TARA-bert-plantagie-eetkamerstoelen-binnenuit-sfeer
Blake

Bert Plantagie

orfis-ovaal_metaform-keramiek-tafels-binnenuit2
Orfis

Metaform

IUNO_eetkamerstoel-bert-plantagie-binnenuit-zeeland
Iuno

Bert Plantagie

CARVE_dekton_eettafel-rond-bert-plantagie-binnenuit-detail2
Carve

Bert Plantagie