Eetkamertafels-Orfis-Metaform

Orfis

Metaform

Algemene productinfo

Eetkamertafel Orfis van Metaform meubelen, is een stabiele, praktische eetkamertafel, met veel gezichten. De vorm van het blad kan in rond, ovaal, of bol ovaal, dat wil zeggen, een ovale vorm, die breed is op de kopse kanten zodat er makkelijk aangezeten en gegeten kan worden. De poot in het midden van de tafel maakt het mogelijk dat je met 8 tot 10 personen heerlijk kunt tafelen. Het blad van keramiek is bestand tegen hoge en lage temperaturen en beschikt het over een hoge stoot-, slag- en krasvastheid. Daarnaast is keramiek zeer hygiënisch, onderhoudsvriendelijk en is het een 100% natuurlijk product. 

Productinformatie

De voetplaat is uitgevoerd in de vorm van het blad, bij een bol ovaal, heeft de voetplaat dus dezelfde rechte kanten als het blad. 

Orfis is geschikt voor elke ruimte, door het materiaal en de kleur aan uw interieur aan te passen maakt u Orfis heel persoonlijk. De sobere, pure vormgeving zal u niet snel gaan vervelen.

  • Keramiek met verjongde rand op kleur gelakt
  • HPL (Pfleiderer) met verjongde rand blank gelakt
  • HPL (Pfleiderer) met verjongde rand op kleur gelakt
  • HPL Fenix met verjongde rand blank gelakt
  • HPL Fenix met verjongde rand op kleur gelakt
  • Helder gehard glas 15 mm, rechte kant
  • Geëtst gehard glas 15 mm, rechte kant
  • Massief eiken 20 mm, verjongde kant
  • Massief noten 20 mm (verjongde kant)

Kijk hier voor een overzicht van alle kleuren of kom langs in de winkel.

Afmetingen

Rond diameter: 
Ø   90 x 75 cm
Ø 100 x 75 cm
Ø 110 x 75 cm
Ø 120 x 75 cm
Ø 130 x 75 cm
Ø 140 x 75 cm
Ø 150 x 75 cm

(Bol) ovaal:
185 x 115 x 75 cm.
200 x 115 x 75 cm.
220 x 120 x 75 cm.
240 x 120 x 75 cm.
260 x 120 x 75 cm.

Materialen
Onderstel gelakt in ral of bijpassende kleur van het blad, of in RVS

Afwijkende maten/uitvoeringen op aanvraag

Over Metaform

Metaform is een fabrikant waarbij elke interieur liefhebber z’n hart kan ophalen. Flexibiliteit en maatwerk zijn de sleutelwoorden van deze tafel- en salontafel fabrikant. U kiest zelf de vorm, het materiaal, de afmeting, de kleuren van het blad en het onderstel. Bijna alles wat u bedenkt is mogelijk.  

Waarom adviseren wij Metaform?

Het Nederlandse bedrijf Metaform ontwerpt en produceert moderne op maat gemaakte meubels, voornamelijk tafels, salontafels en bijzettafels. De relatief kleine fabriek, houdt de productontwikkeling en productie van de meubels volledig in eigen handen. Dit resulteert in een collectie eigentijdse bijzettafels, salontafels en eettafels, die u naar gelang zelf kunt aanpassen aan uw wensen en ideeën. 

Daarom kiest u voor Metaform bij Binnenuit

Metaform ontwikkelt en produceert een eigentijdse collectie bijzet,- salon- en eettafels. Hierbij is het frame van gelakt, verchroomd of roestvrij staal (RVS). Bijna alle modellen kunnen op maat gemaakt worden. Voor de bladen van de tafels wordt gebruik gemaakt van diverse soorten glas, keramiek, hpl, massief hout, natuursteen, fineer of Duropal. Kortom: als Metaform het niet kan maken, wie dan wel? 

Bij BinnenUit vindt u een grote collectie eettafels, salontafels en bijzettafels van Metaform, we maken u graag net zo enthousiast over de producten als dat wij zijn. Kom langs of bel voor een afspraak voor gericht advies.

Aanbevolen producten

BLAKE-JONI-TARA-bert-plantagie-eetkamerstoelen-binnenuit-sfeer
Blake

Bert Plantagie

kalia-eettafel-fenix-hout-leolux-binnenuit2
Kalia

Leolux

IUNO_eetkamerstoel-bert-plantagie-binnenuit-zeeland
Iuno

Bert Plantagie

CARVE_dekton_eettafel-rond-bert-plantagie-binnenuit
Carve

Bert Plantagie

Contact

0113-561482