eetkamertafels-Kalia-Leolux

Kalia

Leolux

Algemene productinfo

Het ontwerp van eetkamertafel Kalia lijkt vrij eenvoudig te zijn, echter de bijzondere details maken Kalia tot een waar pronkstuk in huis. Het tafelblad is zo verwerkt dat het tussen de poten verzonken lijkt te zijn. Met een elegante verloop van dun, naar dik en weer naar dun. De elegant gebogen poten zijn hol aan de binnenkant en mooi afgerond aan de buitenkant. 

Productinformatie

Kenmerken Kalia

  • De Kalia tafel is beschikbaar in vier formaten. 
  • Het tafelblad van Kalia is beschikbaar in eiken, noten en het onderhoudsvriendelijke Fenix. Voor de kleur van de poten kun je kiezen uit verschillende lak- of epoxykleuren.
  • De kleur van het onderstel past u aan op de kleuren van uw interieur of de poten van uw eetkamerstoelen.

Materiaal en kleur zijn belangrijke ingrediënten bij het maken van uw keuze voor een eettafel. Ze bepalen het beeld van uw inrichting, de geur, de warmte en de kleur. U leeft jarenlang met ze samen en vergroeit er mee. 

Bekijk hier een overzicht van alle kleuren en materialen, of Configureer uw persoonlijke Kalia

Design: A Design Studio, 2012

Over Leolux

Meer dan tachtig jaar lang vakmanschap.

Met veel aandacht, geduld én expertise worden Leolux-producten ontworpen. Stuk voor stuk inspirerende meubelen. Of het nu gaat om aangenaam loungen, comfortabel zitten, heerlijk tafelen of ontspannen relaxen: de collectie van Leolux is een onuitputtelijke bron van inspiratie.

Waarom adviseren wij Leolux?
Een goed zitmeubel verdient vakmanschap en dat is waar Leolux voor staat. Al tachtig jaar lang laten de Leolux-specialisten zich uitdagen door designers en kunstenaars om vernieuwende ideeën over vorm en comfort door te vertalen naar heerlijke meubelen. De collectie kent veel vertrouwde klassiekers, maar wordt voortdurend aangevuld met eigentijdse, eigenzinnige designmeubelen.

Daarom kiest u voor Leolux bij BinnenUit
Met dezelfde zorgvuldigheid presenteert BinnenUit Meubelen de collectie van Leolux. Bij Binnenuit vindt u de grootste, meest inspirerende select store van Zeeland. Laat u inspireren door de verrassende combinaties van de Leolux-modellen in gedurfde, toonaangevende kleuren en materialen. Laat u adviseren bij het maken van een persoonlijke keuze en personaliseer uw Leolux-meubel van top tot teen; van zitcomfort tot het kleinste detail.

Aanbevolen producten

callas-eetkamerstoel-leolux-binnenuit-zeeland-sfeer
Callas

Leolux

k1-eettafel-keramiek-metaform-binnenuit2
K-1

Metaform

ervo-eetkamertafel-bert-plantagie-keramiek-binnenuit-zeeland
Cervo

Bert Plantagie

talos-leolux-eetkamerstoel-binnenuit-zeeland5
Talos

Leolux

Contact

0113-561482