Eetkamertafels-Joist-Arco

Joist

Arco

Algemene productinfo

Eettafel Joist van Arco is door zijn ronde vorm een echt oermodel. Door de centrale kolom is er veel beenruimte en bewegingsvrijheid. De ronde vorm maakt Joist een sociale tafel: iedereen kan elkaar aankijken. Het blad wordt gemaakt in een doorsnede van 136 cm. of 160 cm. U heeft de keuze uit massief eiken, gerookt eiken of noten in verschillende afwerkingen. De centrale kolomvoet is gemaakt van gegoten aluminium. Door de bijzondere, smalle ribben van de kolom, heeft de ambachtelijke gieterij de grenzen van wat mogelijk is met zandgieten opgezocht. Dat heeft geresulteerd in een uiterst elegante, moderne uitstraling en vormt een mooi contrast met het robuuste blad. De kolom kan in alle Arco lakkleuren worden afgewerkt. 

arco-joist-binnenuit

Product info hier

Productinformatie

Joist is ontworpen op basis van het “design to disassembly” principe: de tafel kan compleet gedemonteerd worden, waardoor alle onderdelen te recyclen zijn. Het is mogelijk om zowel het massief houten blad als de kolom na verloop van tijd weer op te knappen. 

Neemt u voor de mogelijkheden vast een kijkje online, maar bezoek zeker onze showroom en laat u verwonderen over dit bijzonder, fraai ontwerp. 

Joist is leverbaar in eiken en noten in verschillende afwerkingen. Arco tafels zijn mogelijk in massief hout, houtfineer. De specifieke mogelijkheden met betrekking tot de uitvoeringen zijn per model anders. De houten tafelbladen kunnen afgewerkt worden met een standaard lak of met een mat-naturel lak. Bij massief hout is ook een afwerking met olie mogelijk.

Bekijk online vast de mogelijkheden. 

Joist is leverbaar met een rond of ellipsvormig blad.

Afmetingen rond:

136 x 75
160 x 75

Afmetingen ellips:

190 x 120 x 75
210 x 228 x 75
240 x 136 x 75

Op aanvraag worden de tafelbladen voor u in de gewenste afmeting gemaakt. 

Lees meer

Designer: Jorre van Ast, 2019

Over Arco

De eettafels en eetkamerstoelen van Arco kenmerken zich door een eigentijdse, sobere vormgeving met aandacht voor bijzondere detaillering. Ze worden geproduceerd in eigen land, in Winterswijk. Arco let naast het uiterlijk van een designmeubel op functionaliteit en duurzaamheid. Het bedrijf hecht grote waarde aan een juiste materiaalkeuze.

Met veel liefde voor ambacht en natuurlijke materialen maken de vakmensen bij Arco duurzame en technische hoogwaardige designmeubels.

Waarom adviseren wij Arco?
De tafels, stoelen, kasten en banken van Arco kenmerken zich door een eigentijdse, sobere vormgeving met aandacht voor bijzondere detaillering. Met veel liefde voor het meubelvak maken ze duurzame en technische hoogwaardige designmeubels.

Daarom kiest u voor Arco bij Binnenuit
Arco tafels zijn mogelijk in vele modellen, uitvoeringen (vast of uitschuifbaar) en materialen (massief hout, houtfineer, corian, glas, desktop of hpl). De specifieke mogelijkheden met betrekking tot de uitvoeringen zijn per model anders. De houten tafels en tafelbladen kunnen afgewerkt worden met een standaard lak of met een mat-naturel lak. Bij massief hout is ook een afwerking met olie mogelijk. 

Aanbevolen producten

qliv-eethoek-binnenuit-zeeland-sfeer
On Top

Qliv

brugt_eettafel-massief-hout-pilat-banner-binnenuit3
Brugt

Pilat & Pilat

close-arco-eetkamerstoel-binnenuit-sfeer2
Close

Arco

Shark - Artifort - Rene Holten
Clarion

Artifort

Contact

0113-561482