Eetkamertafels-Gulliver-Seuren

Gulliver Spagaat

Seuren

Algemene productinfo

Één bonk spier.

De ontdekkingsreizen van Gulliver prikkelden de fantasie van ontwerper en eigenaar Michel Seuren voor het ontwerp van de eetkamertafel Gulliver Spagaat.
Gulliver’s Travels was een satire op het tijdperk van ontdekkingen waardoor mensen ook wel eens in een spagaat werden gemanoeuvreerd.

De stoere, krachtige Gulliver Spagaat tafel nodigt u uit om uw verhaal te vertellen, of met uw tafelgenoten te discussiëren. Bovenal is deze eetkamertafel met zijn prachtige dikke blad en de schuin geplaatste poten een eyecatcher in uw interieur.

Productinformatie

Kenmerken van Spagaat

Kwaliteit eiken en noten: maximaal 4 noesten per m2 en noesten niet groter dan 20mm. Noesten, structuur- en kleurverschillen zijn inherent aan het natuur product. Geen enkele afwerking heeft meerprijs behalve kleur op maat op basis van uw voorbeeldstaal.

Poten zijn leverbaar in RVS, standaard RAL kleuren: zwart (RAL9004) en wit (RAL9016) en in eiken of noten.  Alle andere RAL kleuren zijn mogelijk tegen een meerprijs van €75,-.

Standaardhoogte van deze tafel is 76cm. Elke andere gewenste hoogte is mogelijk tegen een meerprijs van €75.,- Denk hierbij aan een lazy dinner of bartafel hoogte. 

Elke gewenste maat is leverbaar, zowel in lengte als in breedte. De oversteek van het blad ten opzichte van de poten kan u zelf aangeven, minimale oversteek is 23cm. 

Ruime keuze in houtsoorten en afwerkingen

De houtsoort is een belangrijk onderdeel voor het maken van uw keuze. Het bepaalt de uitstraling van uw meubel. Seuren heeft verschillende hout soorten en afwerkingen geselecteerd. Hiervan kunnen we alle stalen laten zien in onze showroom. Wilt u een kleur thuis zien? Maak daarvoor een afspraak en we komen persoonlijk bij u langs voor advies.

Bekijk online vast een selectie van verschillende mogelijkheden.

Bladdikte6 cm
Randafwerkingrecht
Hoekafwerkingrecht
OnderstelRVS of staal met RAL kleur in zijdeglans, mat of mat met structuur
Hoogte76 cm

Design: Michel Seuren

Lees meer over de designer

Over Seuren

Waarom adviseren wij Seuren?

Omringd door de mensen die ertoe doen, kijkend naar de gezichten van wie we houden, prijzen we ons gelukkig en delen we onze lasten, terwijl we de dagelijkse drama’s van verprutste examens, gemiste treinen en verkeerde aankopen herbeleven. We heffen ons glas, proosten op prestaties in huis, de vergaderkamer of in de kantine. Seuren tafels harmoniëren prachtig met industrieel. Hard met zacht. Robuust met verfijnd. Door de jaren heen ontwikkelden de tafels met Michel mee. Een robuustere poot of juist een zachtere vorm. Hierdoor ontstond er een palet aan duurzame maatwerk en seriematige tafels. Passend bij verschillende mensen, stijlen, smaken en levenswijzen.De meubelen van Seuren kenmerken zich sinds 1996 door een eigentijdse, opvallende vormgeving, met veel aandacht voor bijzondere detaillering en uitgebreide keuzemogelijkheden. De tafels werden in de beginjaren geproduceerd door Seuren zelf, maar sinds enige tijd worden ze bij kwalitatief hoogwaardige ateliers in binnen- en buitenland geproduceerd. 

Daarom kiest u voor Seuren bij Binnenuit

Het team van Binnenuit denkt graag out of the box en daar is een bedrijf als Seuren tafels de uitgelezen procten voor. Net even anders dan je gewend bent. Andere verhoudingen, dikte van bladen, afwerkingen die je aandacht trekken, bijzondere details die je woonkamer karakter geven. Een gweldige collectie om als interieuradviseurs mee te mogen werken.

Aanbevolen producten

Pilat&Pilat-DIRK SFEERFOTO-Binnenuit-Zeeland
Dirk Jisk

Pilat & Pilat

luna-eetkamerstoel-montis-binnenuit-stof-sfeer
Luna

Montis

Base

Arco

spokes-foscarini-hanglamp-Zeeland-Binnenuit
Spokes

Foscarini

Contact

0113-561482