Eetkamertafels-Fier-Harvink

Fier

Harvink

Algemene productinfo

Zoals de naam zegt is Fier een trotse eettafel, ovaal of rond, de fier staat stevig op z’n metalen onderstel van standaard zwart poedercoat. In vergelijking met een rechte tafel, is een ovale of ronde eettafel een stuk intiemer en gezelliger tafelen, net even wat minder formeel. Door de handige middenpoot kunnen er veel mensen aanschuiven. Fier staat garant voor een avond stevig tafelen!

Productinformatie

Kenmerken Fier

Fier is er met een massief eiken blad, geolied, of een massief noten blad met structuurolie. Daarnaast kan het blad in verschillende beitskleuren worden gemaakt, afgewerkt met een blanke, matte lak.   

De Fier eettafel combineert mooi met de Splinter eetkamerstoelen.

De houtsoort is een belangrijk onderdeel voor het maken van uw keuze. Het bepaalt de uitstraling van uw meubel. Harvink heeft voor eetkamertafel Fier twee houtsoorten geselecteerd; eiken of noten, in verschillende afwerkingen.

Kom langs in onze uitgebreide showroom voor een goed advies of bekijk online vast de vele mogelijkheden.  

Afmetingen:

225 x 115 x 76 hg.

Ø 150 x 76 hg.

Andere afmetingen op aanvraag

Voor Harvink tafels geldt: u kiest zelf een houtsoort voor het blad. Met een sterk massief eiken- of notenblad is uw eettafel naast mooi ook zeer gemakkelijk in onderhoud. Spint, spiegels en kleine noesten in het blad zijn mogelijk.

Over Harvink

Waarom adviseren wij Harvink?
Thuis staat gelijk aan ontspanning. Hier kan je volledig jezelf zijn. Je zoekt daarom een inrichting die past bij jou als persoon. Maak bij BinnenUit kennis met de banken, fauteuils, stoelen, tafels en interieurcomplementen van Harvink. Eigenzinnig, elegant en op maat. De basis van de meubelstukken staat vast, maar de framekleur, houtsoort en stoffering heb je zelf in de hand.

Daarom kies je voor Harvink bij BinnenUit
Bij BinnenUit vind je niet alleen een onovertroffen collectie van Harvink: onze woonexperts zijn ook zeer ervaren in het inrichten van jouw huis. De perfecte fauteuil, een sublieme salontafel en een zitbank in bijpassende stoffering. Meubels die naadloos passen bij jouw wensen en voorkeuren. Zo voelt je huis nóg meer als thuis.

Aanbevolen producten

Pilat&Pilat-DIRK SFEERFOTO-Binnenuit-Zeeland
Dirk Jisk

Pilat & Pilat

axel-xl-montis-hoekbank-binnenuit4
Axel XL

Montis

Qliv-Side-to-Side-eettafel-sfeerbeeld2-Binnenuit-Zeeland-
Side to Side

Qliv

Splinter met arm voor-Binnenuit-Zeeland
Splinter

Harvink

Contact

0113-561482