Eetkamertafels-Eris-Bert-Plantagie

Eris

Bert Plantagie

Algemene productinfo

Het strakke, gestileerde frame van eettafel Eris kan (afhankelijk van de afmeting) symmetrisch of juist asymmetrisch uitgevoerd worden. Voor wat betreft het blad heeft u de keuze uit drie vormen (rechthoekig, ovaal of superellips) en eiken of noten. Ook het bijzondere premium kopshout behoort tot de mogelijkheden. Hiervoor worden honderden houteinden met zichtbare groeiringen handmatig geselecteerd en gerangschikt. Samen vormen ze een uniek pronkstuk in uw woning, waar het vakmanschap vanaf straalt.

Productinformatie

Het tafelblad van eetkamertafel Eris kan worden uitgevoerd in eiken of notenhout.

Het kwalitatief hoogwaardige hout dat Bert Plantagie verwerkt, is afkomstig van gecertificeerde leveranciers en komt uit Europa en Amerika. Daarom hebben de houten bladen een zeer hoog afwerkingsniveau en een authentieke uitstraling. De houtsoorten uit de Bert Plantagie collectie bestaan uit eiken, en noten. Deze houtsoorten kunnen afgewerkt worden met blanke olie of -lak. Ons eiken- en noten hout is leverbaar in een premium en een noestige kwaliteit. De noestige kwaliteit is wat robuuster (en prijsgunstiger) dan de premium versie. Houdt u van gekleurd hout? Diverse bert plantagie houtsoorten kunnen niet alleen uitgevoerd worden in blanke olie en lak, maar ook voorzien worden van een aantal beitskleuren. Deze beitskleuren worden afgedekt met lak of olie.

In onze inspirerende Bert Plantagie studio vindt u alle mogelijke bladafwerkingen en lakkleuren voor het onderstel.

Kom vrijblijvend langs voor een persoonlijk advies op maat.

Kijk hier voor een overzicht van alle kleuren of kom langs in de winkel.

Afmetingen:

Rechthoekig blad, 3 cm. dik: 
220 x 105 x 76
2420 x 105 x 76
260 x 105 x 76
280 x 105 x 76
300 x 105 x 76
320 x 105 x 76

Ovaal, of super ellips blad, 3 cm. dik: 
220 x 105 x 76
2420 x 105 x 76
260 x 120 x 76
280 x 120 x 76
300 x 120 x 76
320 x 120 x 76

Over Bert Plantagie

Oer-hollands meubel design, dat is waar Bert plantagie voor staat. En waarom wij zo graag met ze samenwerken. De producten zijn toegepast op de nederlandse consument, dat zie je in de maatgeving terug, maar ook in de flexibiliteit, want de mogelijkheden zijn eindeloos.. 

Bert Plantagie is gevestigd in Cuijk (Nijmegen) en het bedrijf kent een lange historie. De oorsprong gaat terug tot 1958. Aanvankelijk richtte het bedrijf zich vooral op kampeer- en tuinmeubelen, maar in de jaren 80 specialiseerde Smits zich op meubilair voor vakantieparken, zoals Center Parcs en Duinrell, en zorginstellingen. In 2000 wordt het bedrijf overgenomen door Bert Plantagie, een ondernemer die zijn naam aan het bedrijf geeft en een nieuwe koers uitstippelt. De Bert plantagie collectie wordt meer toegespitst op de consumentenmarkt, met als leidraad subtiel design van onmiskenbare kwaliteit!

Aanbevolen producten

Label-Gustav_junior-Binnenuit-Zeeland-vooraanzicht
Gustav Junior

Label

oval-eettafel-rond-bert-plantagie-binnenuit-zeeland
Oval

Bert Plantagie

maple-bruin-eetkamerstoel-bert-plantagie-binnenuit-zeeland
Maple

Bert Plantagie

Pilat&Pilat-DIRK SFEERFOTO-Binnenuit-Zeeland
Dirk Jisk

Pilat & Pilat

Contact

0113-561482