Eetkamertafels-Dirk-Jisk-Pilat-Pilat

Dirk Jisk

Pilat & Pilat

Algemene productinfo

De Dirk Jisk eetkamertafel is  een opvallende tafel. Er De allure en kwaliteit straat er van af. Dirk Jisk is een eettafel Pilat & Pilat; een Fries merk, dat al jaren bekend staat om zijn meesterwerken van hout.

De Werkplaats bevindt zich grotendeels in Bosnië, waar het hout praktisch naast de fabriek voorhanden is. Ieder meubelstuk wordt door ambachtsogen en met respect voor de natuur gemaakt.

Zo ook de Dirk Jisk eetkamertafel. Met deze eettafel haalt u een stevig, tijdloos, puur kunststuk in huis. Door de stevige poot in het midden lijkt het alsof het blad zweeft. Kies het onderstel in zwart, wit of taupe, of juist in een accentkleur om een duidelijk statement te maken in uw interieur.

 

Productinformatie

De tafel is beschikbaar in verschillende vormen en maten. 

afmetingen rechthoekig: vanaf 200 t/m 260 x 90/100 x 76 cm (lxbxh)

ovaal: vanaf 200 t/m 300 x 90/120 x 76 cm (lxbxh)

rond: 130/145/160 x 76 cm (Øxh)

vierkant: 130/145/160 x 76 cm (lxbxh)

Bladafwerkingen:

– Eiken 
– Standaard Iepen
– Licht Iepen
– Gerookt Eiken
– Walnoot
– Gebakken Iepen

poot: 
staal met coating in de standaard kleuren RAL 9004, RAL 9010, Sikkens C4.40.30 of F6.05.50.

download de product details

Gjalt Pilat is opgegroeid in een gezin met veertien kinderen. Via de meubelstukken van de Famylje Collection maakt ook de buitenwereld kennis met de namen van de talloze familieleden. Diny, zijn vrouw, is de stille kracht op de achtergrond.

Gjalt Pilat gebruikt het materiaal waarmee hij werkt zo puur mogelijk. Belangrijke beeldende elementen zijn de verbindingen tussen de verschillende onderdelen.

De keuzes die hij maakt, komen voort uit de behoefte aan eenvoud en ordening, liefde voor het ambacht en materiaal. De meubels van zijn hand kenmerken zich door een robuuste soberheid.

Over Pilat & Pilat

PILAT&PILAT buigt bomen om tot meesterwerken van hout. Eiken of iepen worden door ambachtsogen gelezen en respectvol bewerkt tot duurzame meubels. Zo ook walnootbomen.

De Famylje Collectie bestaat uit vindingrijke, doordachte ontwerpen getekend in een helder handschrift. Deze erfstukken van de toekomst tonen de schoonheid van de natuur in al haar eenvoud.

Een PILAT&PILAT herken je aan zichtbare houtverbindingen en een high end finishing. Elk stuk is liefdevol behandeld. De meubelstukken vullen een ruimte met vanzelfsprekend charisma. Muziek, gesprekken en zelfs de stilte resoneren rustgevend tegen het eerlijke hout.

Aanbevolen producten

brugt_eettafel-massief-hout-pilat-banner-binnenuit3
brugt

Pilat & Pilat

SONY DSC
Pitcher

Seuren tafels

Label-Gustav_junior-Binnenuit-Zeeland-vooraanzicht
Gustav Junior

Label

spokes-foscarini-hanglamp-Zeeland-Binnenuit
Spokes

Foscarini