Eetkamertafels-on-top-qliv

On Top

Qliv

Algemene productinfo

Eettafel On To van QLIV STUDIO is een licht en luchtig industrieel ontwerp, waarbij de kunst van het weglaten in optima forma is toegepast. Bij deze tafel bent u als koper ‘On Top’. De tafel is volledig zelf samen te stellen. Met de keuze uit een rechthoekig of strak ovaal blad, een rechte of verjongde randafwerking, Eiken Premium of Bold, Amerikaans noten en Fenix™ van Arpa met maar liefst 34 afwerkingen, creëert u de gewenste uitstraling voor iedere ruimte.

 

Qliv-ON top-detail-Binnenuit-Zeealand

Product info hier

Productinformatie

Het blad is standaard verkrijgbaar in 90 en 100 cm breed. De lengtemaat start met 160 cm en kan per 10 cm worden verlengd tot maximaal 240 cm.

Voor de poot is gebruik gemaakt van laser cut technologie, waardoor een onderstel is ontstaan dat speelt met het licht. De juiste balans tussen licht en donker zorgt voor een intrigerend spel onder het tafelblad. De positie van de poot is gemakkelijk aan te passen door meerdere inserts onder het blad. Door de ranke belijning is deze tafel zeer geschikt voor kleinere ruimtes en zorgt hij voor extra luchtigheid in grotere ruimtes.

On Top is leverbaar in Eiken Premium of Bold, Amerikaans noten en Fenix™ van Arpa met maar liefst 34 afwerkingen.

In de winkel laten we u graag alle mogelijkheden zien en lichten we de verschillende eigenschappen graag toe.

download alle technische gegevens.

Over Qliv

Durf en elegantie

Een liefde voor design, een sterk internationaal netwerk, 20 jaar ervaring in de meubelindustrie en de wens om mensen gelukkig te maken hebben geresulteerd in het spannende, nieuwe Nederlandse meubelmerk QLiv .

QLiv identificeert zich met een hoge kwaliteit en duurzame ontwerpen die worden gekenmerkt door durf en elegantie. Luxe, comfort en maatwerk zijn kenmerken van het merk. Vakmanschap en unieke ontwerpen stuk voor stuk geproduceerd als een creatief statement van stijl en detaillering.

Uw directe leef- en werkomgeving zijn reflecties van uw persoonlijke smaak , een prachtige weerspiegeling van uw gevoel. Omdat ieder individu en elke situatie vraagt ​​om een ​​oplossing op maat , biedt QLiv u de mogelijkheid om de ontwerpen zodanig aan te passen , dat uw persoonlijke wensen volledig worden ingevuld.

Aanbevolen producten

Pilat&Pilat-DIRK SFEERFOTO-Binnenuit-Zeeland
Dirk Jisk

Pilat & Pilat

on-top-qliv-binnenuit-eetkamerstoel
On Top

Qliv

Qliv-Side-to-Side-eettafel-sfeerbeeld2-Binnenuit-Zeeland-
Side to Side

Qliv

joist-eettafel-rond-arco-jorre_van_ast-lowres-binnenuit3
Joist

Arco

Contact

0113-561482