Eetkamertafels-side-to-side-qliv

Side to Side

Qliv

Algemene productinfo

Deze opvallende tafel biedt comfort en elegantie aan een eetkamer. Robuust maar toch verfijnd , het ontwerp is voorzien van een tafelblad van massief Frans eiken. Zoals de naam van de tafel al zegt, bestaat het blad uit twee helften in de lengte . De Side to Side wordt gedragen door een gewaagd stalen frame, gemaakt met behulp van een speciale laser technologie. De zijkant van de tafel is uitgefreesd zodat het stalen frame in het blad verzonken is. De combinatie van hout en staal, verbonden door een verfijnde afwerking resulteert in een unieke eigentijdse tafel .

Al met al een originele, vernieuwende toevoeging binnen onze uitgebreide collectie eettafels, bent u nieuwsgierig geworden? Neem dan contact met ons op voor uitgebreide informatie, prijzen en persoonlijk advies, of kom langs bij Binnenuit.

Productinformatie

Side- to- side kan worden aangepast aan uw persoonlijke smaak en ruimtelijke behoeften. De tafel bestaat in verschillende afmetingen , in verschillende houtsoorten en met een blad uit één stuk, in plaats van twee planken delen. Bovendien kunt u het metalen frame in de kleur van uw keuze bestellen en zelfs de positie naar eigen inzicht wijzigen .

Side-to-side is leverbaar in massief eiken of noten in verschillende afwerkingen. In de winkel laten we u graag alle mogelijkheden zien en indien gewenst komen we voor advies bij u aan huis met de kleurstalen,

Bekijk hier alle specificaties

Toggle Inhoud

Over Qliv

Een liefde voor design, een sterk internationaal netwerk, 20 jaar ervaring in de meubelindustrie en de wens om mensen gelukkig te maken hebben geresulteerd in het spannende, nieuwe Nederlandse meubelmerk QLiv .

QLiv identificeert zich met een hoge kwaliteit en duurzame ontwerpen die worden gekenmerkt door durf en elegantie. Luxe, comfort en maatwerk zijn kenmerken van het merk. Vakmanschap en unieke ontwerpen stuk voor stuk geproduceerd als een creatief statement van stijl en detaillering.

Uw directe leef- en werkomgeving zijn reflecties van uw persoonlijke smaak , een prachtige weerspiegeling van uw gevoel. Omdat ieder individu en elke situatie vraagt ​​om een ​​oplossing op maat , biedt QLiv u de mogelijkheid om de ontwerpen zodanig aan te passen , dat uw persoonlijke wensen volledig worden ingevuld.

Aanbevolen producten

Qliv-ON top ovaal-Binnenuit-Zeealand
On Top

Qliv

gulliver-spagaat-eettafel-binnenuit-zeeland7
Gulliver

Sueren

frame-arco-burkhard_vogtherr-binnenuit8
Frame

Arco

Pilat&Pilat-DIRK SFEERFOTO-Binnenuit-Zeeland
Dirk Jisk

Pilat & Pilat

Contact

0113-561482