Eetkamertafels-Dino-Wilisau

Dino

Metaform

Algemene productinfo

Weg van complexen, terug naar het eenvoudige, naar Dino. Deze tafel beantwoordt aan de tijdgeest. Zij staat voor vorm zonder tierelantijntjes. Haar fijne postuur staat stabiel. De compromisloos ascetische stijl verbergt een topvoordeel: Dino is gemakkelijk te combineren. Ze kan net zo goed worden geïntegreerd in de woonkeuken als in de woonkamer, in het thuiskantoor of in de loft. Dino concentreert zich op de essentie – en is meer dan goed genoeg.

Eenvoudig als vorm, veelzijdig in de mogelijkheden: Dino brengt het toppunt. Eenvoudig in vorm, veelzijdig in de mogelijkheden. We laten u dit graag met enthousiasme zien in de showroom. 

Productinformatie

Kenmerken van Dino


Het blad van eetkamertafel Dino is mogelijk in massief eiken of noten, in keramiek, of HPL.

Onderstel: gelakt staal

Configureer zelf uw persoonlijke eettafel.

Afmetingen:

180 x 95 
200 x 95 
220 x 95 
240 x 90 
260 x 90 
280 x 90 
300 x 90

 

Over Willisau

Waarom adviseren wij Willisau?

Het Zwitserse bedrijf Willisau belooft u veel met het kwaliteitslabel «création suisse» en houdt zich daarbij aan  elke belofte.  De strenge productienormen verzekeren de grootst mogelijke kwaliteit en ambachtelijke finesse van elk meubel. Ieder exemplaar produceert Willisau speciaal en individueel volgens uw wensen – just-in-time en na ontvangst van de bestellingen. Professionele service is inbegrepen, want ook na de aankoop staan ze samen met ons altijd voor u klaar. 

Daarom kiest u voor Willisau bij Binnenuit

Willisau ontwikkelt en produceert een slimme collectie eettafels, met de meest luxe, hoogwaardige technieken en materialen.  Bijna alle modellen kunnen worden geleverd met een uitschuif systeem. De tafels kunnen bijna altijd op maat gemaakt worden. Voor de bladen van de tafels wordt gebruik gemaakt van diverse soorten keramiek, hpl, massief hout, natuursteen, fineer of Duropal. 

Bij BinnenUit vindt u een uitgebreide stalenwand naast de collectie eettafels. We maken u graag net zo enthousiast over de producten als dat wij zijn. Kom langs of bel voor een afspraak voor gericht advies.

Aanbevolen producten

ervo-eetkamertafel-bert-plantagie-keramiek-binnenuit-zeeland
Cervo

Bert Plantagie

orfis-ovaal_metaform-keramiek-tafels-binnenuit
Orfis

Metaform

frame-arco-burkhard_vogtherr-binnenuit8
Frame

Arco

kalia-eettafel-fenix-hout-leolux-binnenuit2
Kalia

Leolux

Contact

0113-561482