eetkamertafels-Conic-Cor

Conic eettafel

Cor

De COR eettafel Conic is een ontwerp van Murken Hansen, bestaande uit diverse elegante geometrische basisvormen. De Conic is leverbaar in ovaal, rond of rechthoekig, uitgevoerd in hout, MDF en Composietmateriaal. 

Productinformatie

De imposante voet van Conic is gemaakt van speciaal composiet, dat fluweelzacht aanvoelt en grotendeels uit natuurlijke bestanddelen bestaat en daardoor 100% recyclebaar is.

Het tafelblad van eetkamertafel Conic is gemaakt van MDF, gelakt in COR lak-/poederlakkleuren of u kiest voor massief geolied eikenhout, essenhout of notenhout.  

Design: H. Murken & S. Hansen

Lees meer over de designers.

Over Cor

Geschiedenis

De oprichter van het bedrijf is Herman Veldhuizen Sr. Hij was van oorsprong beeldhouwer in de meubelindustrie en startte in 1956 met het vervaardigen van fauteuils, voetenbankjes en kloostertafels. Later kwamen daar ook garnituren bij, d.w.z. een set van twee crapauds (armfauteuils), een tafel en vier huiskamerstoelen. Mevrouw Veldhuizen bracht in de beginjaren de meubels aan de man en van lieverlee gingen ook de zonen van het gezin in het bedrijf aan de slag. Van die generatie zijn de 74-jarige Henk (H.J.) Veldhuizen en zijn iets jongere broer Riens Veldhuizen nog steeds actief! Beide heren spelen nog altijd een rol bij de productie van banken en fauteuils.

Puur in comfort

Cloack staat voor een strak vormgegeven en perfect uitgevoerd product. Essentieel aan de ontwerpen is het woord ‘puur’. Puur in comfort, Puur in eenvoud, Puur in kwaliteit, volledig gericht op stijlvolle eenvoud en comfort. De meubelen ogen ingetogen en blijken in de praktijk opmerkelijk rustgevend, zowel visueel als ook in het feitelijke gebruik. De Cloak meubelen zien er volkomen logisch uit, alsof ze er altijd al geweest zijn en toch zien ze er ook volstrekt eigentijds uit. Ze stralen een ’tijdloos enthousiasme’ uit.

Wie gaat vergelijken en naar technische details kijkt, komt onvermijdelijk tot de conclusie dat de kwaliteit optimaal is. De meubelen kunnen naar wens worden bekleed in mooie kwaliteitsstoffen van onder andere Kvadrat en De ploeg. Het zijn typische kenmerken van Havee meubelen en de basis van het succes van dit familiebedrijf.

Aanbevolen producten

balance-arco-arnold_merckx_binnenuit8
Balance

Arco

Alvo-draaibaar-eetkamerstoel-COR-binnenuit-zeeland
Alvo

Cor

dirk-jisk-pilat-pilat-eettafel-hout-rond
Dirk Jisk

Pilat & Pilat

Pilat&Pilat-Silas salontafelset-Binnenuit-Zeeland
Silas

Pilat & Pilat

Contact

0113-561482