eetkamertafels-Columna-Leolux

Columna

Leolux

Algemene productinfo

Eetkamertafel Columna is een ontwerp van Hugo de Ruiter. Een voet en een tafelblad verbonden door een rechte kolom. Zo puur is Columna. De enige frivoliteit die Hugo de Ruiter zich veroorloofde, is de manier waarop de kolom aansluit op de voet: geribbeld, als een marmeren kolom uit de oudheid.

Columna van Leolux is vooral een heel praktische tafel. Rond, zodat ze plaats biedt aan een maximaal aantal gasten, zonder lastige tafelpoten. Elegant ook, met een zeer dun tafelblad in massief noten of eiken, of in elke denkbare kleur gelakt. En tot slot is Columna multi-inzetbaar door zijn vele verschijningsvormen.

Productinformatie

Kenmerken Columna

  • Columna is een ronde eetkamertafel in eiken (olie of beits), noten (olie of beits) of lak (alle Leolux kleuren).
  • Voet en kolom zijn standaard uitgevoerd in een beperkt aantal epoxykleuren. Tegen meerprijs is elke kleur in Cristallo of Spruzza leverbaar.

De keuze van materiaal en kleur zijn belangrijke ingrediënten bij het maken van een keuze.  Ze bepalen het beeld van uw inrichting, de geur, de warmte en de kleur. U leeft jarenlang met ze samen en vergroeit er mee. Binnen de Leolux collectie heeft u keuze uit praktische en de meest mooie materialen.

Bekijk hier een overzicht van alle kleuren en materialen 

Design: Hugo de Ruiter

Over Leolux

Meer dan tachtig jaar lang vakmanschap.

Met veel aandacht, geduld én expertise worden Leolux-producten ontworpen. Stuk voor stuk inspirerende meubelen. Of het nu gaat om aangenaam loungen, comfortabel zitten, heerlijk tafelen of ontspannen relaxen: de collectie van Leolux is een onuitputtelijke bron van inspiratie.

Waarom adviseren wij Leolux?
Een goed zitmeubel verdient vakmanschap en dat is waar Leolux voor staat. Al tachtig jaar lang laten de Leolux-specialisten zich uitdagen door designers en kunstenaars om vernieuwende ideeën over vorm en comfort door te vertalen naar heerlijke meubelen. De collectie kent veel vertrouwde klassiekers, maar wordt voortdurend aangevuld met eigentijdse, eigenzinnige designmeubelen.

Daarom kiest u voor Leolux bij BinnenUit
Met dezelfde zorgvuldigheid presenteert BinnenUit Meubelen de collectie van Leolux. Bij Binnenuit vindt u de grootste, meest inspirerende select store van Zeeland. Laat u inspireren door de verrassende combinaties van de Leolux-modellen in gedurfde, toonaangevende kleuren en materialen. Laat u adviseren bij het maken van een persoonlijke keuze en personaliseer uw Leolux-meubel van top tot teen; van zitcomfort tot het kleinste detail.

Aanbevolen producten

Oval rond - eettafel-bert-plantagie-binnenuit-zeeland
Oval

Bert Plantagie

talos-leolux-eetkamerstoel-binnenuit-zeeland5
Talos

Leolux

joist-eettafel-rond-arco-jorre_van_ast-lowres-binnenuit4
Joist

Arco

orfis-ovaal_metaform-keramiek-tafels-binnenuit2
Orfis

Metaform

Contact

0113-561482

Contact

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Gegevens