Eetkamertafels-Cervo-Bert-Plantagie

Cervo

Bert Plantagie

Algemene productinfo

Uitschuiftafel Cervo  kent een bijzonder rank uitschuifsysteem en is verkrijgbaar in heel veel uitvoeringen, zodat u de tafel volledig kunt personaliseren. 

Het uittrekblad heeft u in een handomdraai vanonder de tafel gehaald, waardoor onverwachte gasten probleemloos kunnen aanschuiven. De strakke metalen poten geven Cervo een stevige uitstraling. De pure vorm van deze eettafel is tijdloos en zal u niet snel vervelen. 

Productinformatie

Het tafelblad van eetkamertafel Cervo kan worden uitgevoerd in eiken, noten, keramiek of Dekton (div. kleuren olie/lak en decors mogelijk) Het verlengblad van 70 cm. is standaard uitgevoerd in HPL metaalzwart. 

Configureer online vast uw persoonlijke tafel, in de winkel vindt u alle bladafwerkingen en mogelijke lakkleuren voor het onderstel. Kom vrijblijvend langs voor een persoonlijk advies op maat.

Kijk hier voor een overzicht van alle kleuren of kom langs in de winkel.

Afmetingen:

160 – 230 x 99,6 x 77
180 – 250 x 99,6 x 77
200 – 270 x 99,6 x 77

Toggle Inhoud

Over Bert Plantagie

Oer-hollands meubel design, dat is waar Bert plantagie voor staat. En waarom wij zo graag met ze samenwerken. De producten zijn toegepast op de nederlandse consument, dat zie je in de maatgeving terug, maar ook in de flexibiliteit, want de mogelijkheden zijn eindeloos.. 

Bert Plantagie is gevestigd in Cuijk (Nijmegen) en het bedrijf kent een lange historie. De oorsprong gaat terug tot 1958. Aanvankelijk richtte het bedrijf zich vooral op kampeer- en tuinmeubelen, maar in de jaren 80 specialiseerde Smits zich op meubilair voor vakantieparken, zoals Center Parcs en Duinrell, en zorginstellingen. In 2000 wordt het bedrijf overgenomen door Bert Plantagie, een ondernemer die zijn naam aan het bedrijf geeft en een nieuwe koers uitstippelt. De Bert plantagie collectie wordt meer toegespitst op de consumentenmarkt met als leidraad subtiel design van onmiskenbare kwaliteit!

Aanbevolen producten

BLAKE-JONI-TARA-bert-plantagie-eetkamerstoelen-binnenuit-sfeer
Blake

Bert Plantagie

kalia-eettafel-fenix-hout-leolux-binnenuit2
Kalia

Leolux

IUNO_eetkamerstoel-bert-plantagie-binnenuit-zeeland
Iuno

Bert Plantagie

prato-eettafel-willisau-sfeerfoto-binnenuit4
Prato

Willisau

Contact

0113-561482

Contact

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Gegevens