Eetkamertafels-Carve-Bert-Plantagie

Carve

Bert Plantagie

Algemene productinfo

Eetkamertafel Carve staat stevig op een kolompoot met viertenige voet, deze voet is kenmerkend voor de tafel Carve; anders dan andere tafel in z’n soort. De kolompoot kan voorzien worden van een ovaal, rond of rechthoekig blad, in massief eiken of noten, in diverse uitvoeringen. Daarnaast kan het blad worden uitgevoerd in Dekton of keramiek in diverse afwerkingen en afmetingen.
Hierdoor kunt u Carve helemaal zelf personaliseren en bijpassend maken aan al uw ander meubelen en elementen in uw woonkamer of keuken. 

 

Productinformatie

Het kwalitatief hoogwaardige hout dat Bert Plantagie verwerkt, is afkomstig van gecertificeerde leveranciers en komt uit Europa en Amerika. Daarom hebben onze houten producten een zeer hoog afwerkingsniveau en een authentieke uitstraling. De houtsoorten uit de bert plantagie collectie bestaan uit eiken, en noten. Deze houtsoorten kunnen afgewerkt worden met blanke olie of -lak. Ons eiken- en noten hout is leverbaar in een premium en een noestige kwaliteit. De noestige kwaliteit is wat robuuster (en prijsgunstiger) dan de premium versie. Houdt u van gekleurd hout? Diverse bert plantagie houtsoorten kunnen niet alleen uitgevoerd worden in blanke olie en lak, maar ook voorzien worden van een aantal beitskleuren. Deze beitskleuren worden afgedekt met lak of olie.

Configureer online vast uw persoonlijke tafel, in de winkel vindt u alle bladafwerkingen en mogelijke lakkleuren voor het onderstel. Kom vrijblijvend langs voor een persoonlijk advies op maat.

Kijk hier voor een overzicht van alle kleuren of kom langs in de winkel.

Afmetingen:

Rechthoekig:

180 x 100 x 77
200 x 100 x 77
220 x 100 x 77
240 x 100 x 77
260 x 100 x 77

Ovaal:

180 x 105 x 77
200 x 110 x 77
220 x 115 x 77
240 x 115 x 77

Rond:

120 cm
130 cm.
140 cm.

Toggle Inhoud

Over Bert Plantagie

Oer-hollands meubel design, dat is waar Bert plantagie voor staat. En waarom wij zo graag met ze samenwerken. De producten zijn toegepast op de nederlandse consument, dat zie je in de maatgeving terug, maar ook in de flexibiliteit, want de mogelijkheden zijn eindeloos.. 

Bert Plantagie is gevestigd in Cuijk (Nijmegen) en het bedrijf kent een lange historie. De oorsprong gaat terug tot 1958. Aanvankelijk richtte het bedrijf zich vooral op kampeer- en tuinmeubelen, maar in de jaren 80 specialiseerde Smits zich op meubilair voor vakantieparken, zoals Center Parcs en Duinrell, en zorginstellingen. In 2000 wordt het bedrijf overgenomen door Bert Plantagie, een ondernemer die zijn naam aan het bedrijf geeft en een nieuwe koers uitstippelt. De Bert plantagie collectie wordt meer toegespitst op de consumentenmarkt met als leidraad subtiel design van onmiskenbare kwaliteit!

Aanbevolen producten

BLAKE-JONI-TARA-bert-plantagie-eetkamerstoelen-binnenuit-sfeer
Blake

Bert Plantagie

spagaat olijfessen zwart 2
Gulliver Spagaat

Seuren

duo-eetkamerstoel-bert-plantagie-binnenuit-zeeland-sfeer
Duo

Bert Plantagie

ervo-eetkamertafel-bert-plantagie-keramiek-binnenuit-zeeland
Cervo

Bert Plantagie

Contact

0113-561482

Contact

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Gegevens