Eetkamertafels-brugt-pilat-pilat

Brugt

Pilat & Pilat

Algemene productinfo

Eetkamertafel Brugt van Pilat & Pilat is een indrukwekkende, ranke verschijning, het stalen frame is massief en draagt een prachtig, ambachtelijk gemaakt tafelblad met visgraatmotief. 

De Brugt eettafel is een statement in uw woonkamer of woonkeuken. Hij nodigt uit om heerlijk, ongedwongen te tafelen, of om aan te werken. Brugt kan tegen een stootje. Door de natuurlijke bewerkingen van het hout, kunt u het blad goed onderhouden en zo gaat de tafel een leven lang mee. U investeert in een erfstuk voor de toekomst.

Pilat&Pilat-brugt tafel sfeerbeeld-Binnenuit-Zeeland
blad met visgraatmotief

Productinformatie

Het tafelblad is gemaakt van massief hout en is mogelijk in eiken, iepen of walnoot, in verschillende afwerkingen. Het blad is 4 cm. dik en dat vormt een mooi contrast met het ranke onderstel. Het onderstel is standaard afgewerkt met een coating in de kleuren RAL 9004, RAL 9010, Sikkens
C4.40.30 of F6.05.50. Alternatieve kleuren zijn ook mogelijk op aanvraag.

Bekijk hier online de kleurstalen. De afbeeldingen kunnen afwijken van het daadwerkelijke materiaal

  • afmetingen: vanaf 180 t/m 300 x 100 x 76 cm (lxbxh)
  • houtsoorten: mogelijk in eiken, iepen of walnoot
  • bladdikte: 4 cm

Download meer technische gegevens

Gjalt Pilat 2019

Gjalt Pilat is opgegroeid in een gezin met veertien kinderen. Via de meubelstukken van de Famylje Collection maakt ook de buitenwereld kennis met de namen van de talloze familieleden. Diny, zijn vrouw, is de stille kracht op de achtergrond.

Gjalt Pilat gebruikt het materiaal waarmee hij werkt zo puur mogelijk. Belangrijke beeldende elementen zijn de verbindingen tussen de verschillende onderdelen.

De keuzes die hij maakt, komen voort uit de behoefte aan eenvoud en ordening, liefde voor het ambacht en materiaal. De meubels van zijn hand kenmerken zich door een robuuste soberheid.

Over Pilat & Pilat

Meesterwerken van hout, erfstukken van de toekomst

PILAT&PILAT buigt bomen om tot meesterwerken van hout. Eiken of iepen worden door ambachtsogen gelezen en respectvol bewerkt tot duurzame meubels. Zo ook walnootbomen.

De Famylje Collectie bestaat uit vindingrijke, doordachte ontwerpen getekend in een helder handschrift. Deze erfstukken van de toekomst tonen de schoonheid van de natuur in al haar eenvoud.

Een PILAT&PILAT herken je aan zichtbare houtverbindingen en een high end finishing. Elk stuk is liefdevol behandeld.
De meubelstukken vullen een ruimte met vanzelfsprekend charisma. Muziek, gesprekken en zelfs de stilte resoneren rustgevend tegen het eerlijke hout.

Aanbevolen producten

Pilat&Pilat-DIRK SFEERFOTO-Binnenuit-Zeeland
Dirk Jisk

Pilat & Pilat

landscape-dressoir-pastoe-binnenuit-zeeland2
Landscape

Pastoe

fm17-braakman-eetkamerstoel-pastoe-binnenuit
FM17 Braakman

Pastoe

SONY DSC
Pitcher

Seuren

Contact

0113-561482

Contact

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Gegevens