Eetkamertafels-Bourgondier-Seuren

Bourgondiër

Seuren

Algemene productinfo

“Deze eetkamertafel is een protest tegen de haastige cultuur waarin we leven. Weinig oog voor de omgeving en snelheid is de norm”, aldus ontwerper en ontwikkelaar Michel Seuren, is zelf een Bourgondiër in hart en nieren, die de tijd neemt om in goed gezelschap te genieten van elkaar en van lekker eten.

De Seuren eetkamertafel Bourgondiër is ontworpen voor levensgenieters. Door de stand van de poten kan een groot gezelschap aanschuiven. Hoe meer zielen hoe meer vreugd!

Productinformatie

Kenmerken van Bourgondiër.

Kwaliteit eiken en noten: maximaal 4 noesten per m2 en noesten niet groter dan 20mm. Noesten, structuur- en kleurverschillen zijn inherent aan het natuur product. Geen enkele afwerking heeft meerprijs behalve kleur op maat op basis van uw voorbeeldstaal. In verband met de randafwerking van deze tafel is deze niet in fenix leverbaar.

Onderstel is leverbaar in standaard RAL kleuren: zwart (RAL9004) en wit (RAL9016). Alle andere RAL kleuren zijn mogelijk tegen een meerprijs van €75,-.

Standaardhoogte van deze tafel is 76cm. Elke andere gewenste hoogte is mogelijk tegen een meerprijs van €75,-. Denk hierbij aan een lazy dinner of bartafel hoogte.

Ruime keuze in houtsoorten en afwerkingen

De houtsoort is een belangrijk onderdeel voor het maken van uw keuze. Het bepaalt de uitstraling van uw meubel. Seuren heeft verschillende hout soorten en afwerkingen geselecteerd. Hiervan kunnen we alle stalen laten zien in onze showroom. Wilt u een kleur thuis zien? Maak daarvoor een afspraak en we komen persoonlijk bij u langs voor advies.

Bekijk online vast een selectie van verschillende mogelijkheden.

Bladdikte6 cm
Randafwerkingafgerond
Hoekafwerkingafgerond
Onderstelstaal met RAL kleur afgewerkt met zijdeglans, mat of mat met structuur
Hoogte76 cm

Design: Michel Seuren

Lees meer over de designer

Over Seuren

Waarom adviseren wij Seuren?

Omringd door de mensen die ertoe doen, kijkend naar de gezichten van wie we houden, prijzen we ons gelukkig en delen we onze lasten, terwijl we de dagelijkse drama’s van verprutste examens, gemiste treinen en verkeerde aankopen herbeleven. We heffen ons glas, proosten op prestaties in huis, de vergaderkamer of in de kantine. Seuren tafels harmoniëren prachtig met industrieel. Hard met zacht. Robuust met verfijnd. Door de jaren heen ontwikkelden de tafels met Michel mee. Een robuustere poot of juist een zachtere vorm. Hierdoor ontstond er een palet aan duurzame maatwerk en seriematige tafels. Passend bij verschillende mensen, stijlen, smaken en levenswijzen.De meubelen van Seuren kenmerken zich sinds 1996 door een eigentijdse, opvallende vormgeving, met veel aandacht voor bijzondere detaillering en uitgebreide keuzemogelijkheden. De tafels werden in de beginjaren geproduceerd door Seuren zelf, maar sinds enige tijd worden ze bij kwalitatief hoogwaardige ateliers in binnen- en buitenland geproduceerd. 

Daarom kiest u voor Seuren bij Binnenuit

Het team van Binnenuit denkt graag out of the box en daar is een bedrijf als Seuren tafels de uitgelezen procten voor. Net even anders dan je gewend bent. Andere verhoudingen, dikte van bladen, afwerkingen die je aandacht trekken, bijzondere details die je woonkamer karakter geven. Een gweldige collectie om als interieuradviseurs mee te mogen werken.

Aanbevolen producten

gyon-leolux-eetkamerstoel-leer-binnenuit-zeeland
Gyon

Leolux

luna-eetkamerstoel-montis-binnenuit-stof-sfeer
Luna

Montis

spagaat olijfessen zwart 2
Gulliver Spagaat

Seuren

Pilat&Pilat-DIRK SFEERFOTO-Binnenuit-Zeeland
Dirk Jisk

Pilat & Pilat

Contact

0113-561482

Contact

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Gegevens