eetkamertafels-Bondi-Leolux

Bondi

Leolux

Algemene productinfo

Soms lijkt het wel of alle tafels hetzelfde zijn. Rechtlijnig en een beetje saai. Bondi is een eetkamertafel die net even anders is dan alle andere tafels: Leolux zocht naar een nieuwe vorm, een tafel die je interieur beweging en kleur geeft. Daarin slaagt Bondi hier met vlag en wimpel in; wat direct opvalt is de afwijkende organische bladvorm van de tafel. Door het slimme ontwerp kunnen er tenminste vijf personen aan de tafel zitten. Het drie-potige stalen frame dat biedt voor stabiliteit, en krijgt daardoor een stoere uitstraling. Het bovenblad geeft Bondi karakter in eiken, noten of het gebruiksvriendelijke Fenix.

Productinformatie

Kenmerken Bondi

  • Het drie-potige stalen frame biedt stabiliteit, het bovenblad geeft Bondi karakter in eiken, noten, Ceramic of het gebruiksvriendelijke Fenix. Zo zorgt Leolux, dat er iets te kiezen is.
  • Het tafelblad van Bondi is er in twee afmetingen (230×120 en 200x120cm). Qua materialen kun je kiezen voor gebeitst eiken, noten, keramiek of het gebruiksvriendelijke Fenix. Het stalen frame krijgt standaard een zwarte poedercoating (E2200). Maar je kunt ook een andere epoxykleur uit de Leolux collectie kiezen.

Kleur en materiaal zijn belangrijke ingrediënten binnen de Leolux collectie. Ze bepalen het beeld van uw inrichting, de geur, de warmte en de kleur. U leeft jarenlang met ze samen en vergroeit er mee. 

Bekijk hier een overzicht van alle kleuren en materialen 

Design: A Design Studio, 2019

Over Leolux

Meer dan tachtig jaar lang vakmanschap.

Met veel aandacht, geduld én expertise worden Leolux-producten ontworpen. Stuk voor stuk inspirerende meubelen. Of het nu gaat om aangenaam loungen, comfortabel zitten, heerlijk tafelen of ontspannen relaxen: de collectie van Leolux is een onuitputtelijke bron van inspiratie.

Waarom adviseren wij Leolux?
Een goed zitmeubel verdient vakmanschap en dat is waar Leolux voor staat. Al tachtig jaar lang laten de Leolux-specialisten zich uitdagen door designers en kunstenaars om vernieuwende ideeën over vorm en comfort door te vertalen naar heerlijke meubelen. De collectie kent veel vertrouwde klassiekers, maar wordt voortdurend aangevuld met eigentijdse, eigenzinnige designmeubelen.

Daarom kiest u voor Leolux bij BinnenUit
Met dezelfde zorgvuldigheid presenteert BinnenUit Meubelen de collectie van Leolux. Bij Binnenuit vindt u de grootste, meest inspirerende select store van Zeeland. Laat u inspireren door de verrassende combinaties van de Leolux-modellen in gedurfde, toonaangevende kleuren en materialen. Laat u adviseren bij het maken van een persoonlijke keuze en personaliseer uw Leolux-meubel van top tot teen; van zitcomfort tot het kleinste detail.

Aanbevolen producten

BLAKE_arm_Donna
Blake

Bert Plantagie

Columna ovaal  0001
Columna

Leolux

gyon-leolux-eetkamerstoel-leer-binnenuit-zeeland
Gyon

Leolux

joist-eettafel-rond-arco-jorre_van_ast-lowres-binnenuit4
Joist

Arco

Contact

0113-561482

Contact

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Gegevens