eetkamertafels-Base-Arco

Base

Arco

Algemene productinfo

Base; de naam zegt het al, een basisstuk. Een robuuste, no-nonsense tafel van massief hout en beton – duurzame materialen die tegen een stootje kunnen. Een tafel waarvan je weet dat de volgende generatie er ook aan kan zitten, en leven. De Base is een product uit de Local Wood-collectie van Arco: klasse meubelen uitgevoerd in hout afkomstig uit de buurt van de fabriek.

Elk mens is anders, elk interieur is anders en vraagt om andere wensen en behoeften. Het is dan ook niet meer dan logisch dat Arco de tafels aan kan passen aan uw wensen. Zo maakt Arco uw tafel in de juiste lengte, breedte, hoogte, kleur en afwerking. Zodat deze tafel perfect past in uw eigen interieur en voldoet aan uw persoonlijke wensen. 

Bijpassend verlengsstuk is Base bench, de stevige eetkamerbank die exact dezelde vorm heeft als de eettafel. De bijpassende zachte kussens maken de bank extra comfortabel en laten een zachtere kant zien. 

Productinformatie

Kenmerken van Base

Materialen:

Blad: eiken (massief, lokaal hout) of noten
(massief), eiken gerookt (massief)
Onderstel: eiken (massief, lokaal hout), noten
(massief), eiken gerookt (massief)
Voet: beton (natural, kleurlak)

Afwerkingen:

Alle Arco kleuren en (lak)afwerkingen voor
de genoemde materialen

Met optionele accessoires uit het çable management’ kan eettafel Base in een handomdraai worden omgetoverd naar een bureau of vergadertafel.

 

Ruime keuze in houtsoorten en afwerkingen

Het materiaal en de kleur van een eettafel zijn een belangrijk onderdeel voor het maken van uw keuze. Het bepaalt de uitstraling van uw meubel. Arco heeft verschillende houtsoorten en afwerkingen geselecteerd. 

Bekijk online vast een selectie van verschillende mogelijkheden.

Design: Jorre van Ast, 2013

Lees meer over de designer

Over Arco

Waarom adviseren wij Arco?

De meubelen van Arco kenmerken zich door een eigentijdse, sobere vormgeving, maar met veel aandacht voor bijzondere detaillering. Ze worden geproduceerd in eigen land in Winterswijk. Arco let naast het uiterlijk van een designmeubel op functionaliteit en duurzaamheid. Het bedrijf hecht grote waarde aan een juiste materiaalkeuze. Met veel liefde voor het meubelvak maken ze duurzame en technische hoogwaardige designmeubels.

Daarom kiest u voor Arco bij Binnenuit

Hout is een hernieuwbaar materiaal. Een boom groeit weer aan of kan opnieuw geplant worden. Het is daarnaast recyclebaar en biologisch afbreekbaar. Dat maakt hout een bijzonder mooi, duurzaam materiaal. De voordelen van duurzaam hout zijn eigenlijk zo vanzelfsprekend dat je ze misschien bijna niet meer ziet. Hout is een natuurlijk materiaal. Geen enkele boom is hetzelfde en dat zorgt niet alleen voor karakter in het hout, maar ook voor een uniek houtbeeld in de tafels, stoelen, banken en kleinmeubelen die Arco maakt van hout. Ondanks een zorgvuldige selectie kunnen er verschillen in structuur of kleur optreden en dat maakt de Arco meubelen stuk voor stuk uniek.

Aanbevolen producten

Pilat&Pilat-DIRK SFEERFOTO-Binnenuit-Zeeland
Dirk Jisk

Pilat & Pilat

luna-eetkamerstoel-montis-binnenuit-stof-sfeer
Luna

Montis

SONY DSC
Gulliver

Seuren

spokes-foscarini-hanglamp-Zeeland-Binnenuit
Spokes

Foscarini

Contact

0113-561482

Contact

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Gegevens