eetkamertafels-Balance-Arco

Balance

Arco

Algemene productinfo

De eettafel neemt een belangrijke plaats in beslag in ons leven. Verhalen komen er tot leven, we ontmoeten, praten, eten, vieren feest en werken aan tafel. Compleet in balans, dat is deze slim vormgegeven eettafel van Arco; een praktische ronde tafel met een tijdloos, stilistische vormgeving. De Balance kan zowel als eettafel en als vergadertafel gebruikt kan worden. Deze design tafel heeft een rond- of ellipsvormig blad, dat wordt ondersteund door een robuuste kolom. Dit design zorgt ervoor dat u veel beenruimte onder de tafel heeft. 

balance-arco-arnold_merckx_binnenuit8

Productinformatie

De Arco Balance tafel is een tijdloos ontwerp. De tafel is verkrijgbaar als vaste tafel en als uitschuifbare tafel, handig voor als u vaak bezoek over de vloer hebt. Maar u heeft nog meer keuzes: de tafel is verkrijgbaar in vele uitvoeringen. Door het uiterlijk van het blad, de kolom en de voet afzonderlijk te kunnen kiezen, bepaalt u zelf het design van uw eettafel. Ingewikkeld al die keuzes?
We denken heel graag met u mee.

Balance is verkrijgbaar in de volgende materialen:

Blad: eiken of noten (massief, fineer,
duramas), gerookt eiken (massief), Fenix® HPL

Uitschuifblad: eiken of noten (fineer,
duramas), Fenix® HPL

Kolom: eiken of noten (fineer), kleurlak op
multiplex

Voet: epoxy fine texture

Maak een afspraak voor persoonlijk kleur en materiaaladvies.

Download alle technische gegevens
 

Over Arco

Arco, een Nederlands designlabel, maakt al vier generaties lang prachtige designmeubelen voor in het huis en op het werk.

Waarom adviseren wij Arco?

De meubelen van Arco kenmerken zich door een eigentijdse, sobere vormgeving met aandacht voor bijzondere detaillering. Ze worden geproduceerd in eigen land in Winterswijk. Arco let naast het uiterlijk van een designmeubel op functionaliteit en duurzaamheid. Het bedrijf hecht grote waarde aan een juiste materiaalkeuze. Met veel liefde voor het meubelvak maken ze duurzame en technische hoogwaardige designmeubels.

Daarom kiest u voor Arco bij Binnenuit
Arco tafels zijn mogelijk in vele modellen, uitvoeringen (vast of uitschuifbaar) en materialen (massief hout, houtfineer, corian, glas, desktop of hpl). De specifieke mogelijkheden met betrekking tot de uitvoeringen zijn per model anders. De houten tafels en tafelbladen kunnen afgewerkt worden met een standaard lak of met een mat-naturel lak. Bij massief hout is ook een afwerking met olie mogelijk. 

Aanbevolen producten

close-arco-eetkamerstoel-binnenuit-sfeer2
Close

Arco

joist-eettafel-rond-arco-jorre_van_ast-lowres-binnenuit3
Joist

Arco

Shark - Artifort - Rene Holten
Shark

Artifort

Columna ovaal  0001
Columna

Leolux

Contact

0113-561482

Contact

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Gegevens