Eetkamerstoelen-Talos-Leolux

Talos

Leolux

Algemene productinfo

[sterk gesteund en zacht gezeten] De Strak ogende Leolux Talos eetkamerstoel heeft een zachte, comfortabele zitting. Het moderne strakke frame in (brushed) chroom of epoxy draagt een heerlijk comfortabele zitkuip.
De armen van de Talos eetkamerfauteuil zijn bekleed met leer of Alcantara. Eveneens is Talos leverbaar met houten armleggers in lak, eiken of Amerikaans noten. De glijdopjes kunnen worden voorzien van vilt voor gladdere ondergronden. 

Bent u enthousiast over het design van deze eetkamerstoel en benieuwd naar de mogelijkheden? Komt u eens een middag tafelen bij De Jonge Hoek van Dijke!

Productinformatie

Kenmerken Talos

Prettig tafelen stelt strenge eisen aan een eetkamerstoel. De stijlvolle Talos is een sterke kandidaat, met een moderne vormgeving en een comfortabele zitkuip. En door zijn bescheiden afmetingen is Talos zeer geschikt voor kleinere eetkamertafels, zondert dat u inlevert op zitcomfort.

Leer en stof zijn belangrijke ingrediënten binnen de Leolux collectie. Ze bepalen het beeld van uw inrichting, de geur, de warmte en de kleur. U leeft jarenlang met ze samen en vergroeit er mee. 

Bekijk hier een overzicht van alle kleuren en materialen 

Afmetingen:
Breedte: 52/55 (arm hout)
Diepte: 57
Hoogte: 85

Kuip
Beukenlaminaat.

Frame
Staal standaard chroom. Optioneel: satin chroom of epoxy.

Pootdopjes
Standaard uitgevoerd met kunststof glijdop, optioneel: vilten glijdop.

Vulling
Bovenkant zitting 3 cm HR-schuim sg 50 kg/m3 Leoskin afdekking.
Voorkant rug 3 cm HR-schuim sg 50 kg/m3 Leoskin afdekking.

Armleggers
Noten: alle noten olie- of beitskleuren
Eiken: alle eiken olie- of beitskleuren
Gestoffeerd: keuze uit alle leerkleuren

Design: Design: Scooter & Partners, 2006

Over Leolux

Meer dan tachtig jaar lang vakmanschap.

Met veel aandacht, geduld én expertise worden Leolux-producten ontworpen. Stuk voor stuk inspirerende meubelen. Of het nu gaat om aangenaam loungen, comfortabel zitten, heerlijk tafelen of ontspannen relaxen: de collectie van Leolux is een onuitputtelijke bron van inspiratie.

Waarom adviseren wij Leolux?
Een goed zitmeubel verdient vakmanschap en dat is waar Leolux voor staat. Al tachtig jaar lang laten de Leolux-specialisten zich uitdagen door designers en kunstenaars om vernieuwende ideeën over vorm en comfort door te vertalen naar heerlijke meubelen. De collectie kent veel vertrouwde klassiekers, maar wordt voortdurend aangevuld met eigentijdse, eigenzinnige designmeubelen.

Daarom kiest u voor Leolux bij BinnenUit
Met dezelfde zorgvuldigheid presenteert BinnenUit Meubelen de collectie van Leolux. Bij Binnenuit vindt u de grootste, meest inspirerende select store van Zeeland. Laat u inspireren door de verrassende combinaties van de Leolux-modellen in gedurfde, toonaangevende kleuren en materialen. Laat u adviseren bij het maken van een persoonlijke keuze en personaliseer uw Leolux-meubel van top tot teen; van zitcomfort tot het kleinste detail.

Aanbevolen producten

piuro-jori-eetkamerstoel-binnenuit-zeeland
Piuro

Jori

Columna ovaal  0001
Columna

Leolux

Splinter met arm voor-Binnenuit-Zeeland
Splinter

Harvink

Pode-Sparkle-Lage-Fauteuil-Binnenuit-Zeeland
Sparkle

Leolux

Contact

0113-561482

Contact

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Gegevens