Eetkamerstoelen-Splinter-Harvink

Splinter

Harvink

Algemene productinfo

Eetkamerstoel Splinter van Harvink is stijlvol en comfortabel. Het is een solide eetkamerstoel, die zeer geschikt is om te combineren aan een ronde of ovale eettafel. 

Kenmerkend voor de Splinter is het mooie houten frame, u kunt er naar eigen smaak fraaie combinaties kunt maken in combinatie met een stoffen of leren bekleding.

Previous slide
Next slide

Productinformatie

Kenmerken Splinter

De Harvink collectie wordt geproduceerd in samenwerking met Nederlandse ontwerpers en toeleveranciers. De materialen komen uit Nederland. Zo kan het productieproces en de kwaliteit door Harvink goed bewaakt worden. Bovendien wordt de CO2 uitstoot door transport op deze manier beperkt.

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze nieuwe Harvink collectie, we nodigen u van harte uit om het comfort en de schoonheid zelf te komen ervaren in onze showroom.

Ruime keuze in stoffen en leersoorten

De bekleding is een belangrijk onderdeel voor het maken van uw keuze. Het bepaalt de uitstraling van uw meubel. Harvink heeft verschillende stof- en leersoorten geselecteerd en werkt daarnaast samen met de stoffenleveranciers, de Ploeg, Kvadrat en Gabriel.

Kom langs in onze uitgebreide showroom voor een goed advies of bekijk online vast de vele mogelijkheden.  

Afmetingen:

De Splinter kan worden uitgevoerd met of zonder arm. Het armframe is mogelijk in Amerikaans noten of eiken: naturel,  antraciet of wit gebeitst.

De splinter is ook verkrijgbaar als bank en fauteuil.

Over Harvink

Waarom adviseren wij Harvink?
Thuis staat gelijk aan ontspanning. Hier kan je volledig jezelf zijn. Je zoekt daarom een inrichting die past bij jou als persoon. Maak bij BinnenUit kennis met de banken, fauteuils, stoelen, tafels en interieurcomplementen van Harvink. Eigenzinnig, elegant en op maat. De basis van de meubelstukken staat vast, maar de framekleur, houtsoort en stoffering heb je zelf in de hand.

Daarom kies je voor Harvink bij BinnenUit
Bij BinnenUit vind je niet alleen een onovertroffen collectie van Harvink: onze woonexperts zijn ook zeer ervaren in het inrichten van jouw huis. De perfecte fauteuil, een sublieme salontafel en een zitbank in bijpassende stoffering. Meubels die naadloos passen bij jouw wensen en voorkeuren. Zo voelt je huis nóg meer als thuis.

Aanbevolen producten

Harvink-tafel fier-ovaal-Binnenuit-Heinkenszand
Fier

Harvink

splinter-harvink-design-bank-binnenuit-stof
Splinter

Harvink

Classy-640-thinkpaper-binnenuit-zeeland
Classy

Think Paper

talos-leolux-eetkamerstoel-binnenuit-zeeland5
Talos

Leolux

Contact

0113-561482

Contact

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Gegevens