Eetkamerstoelen-Piuro-Jori

Piuro

Jori

Algemene productinfo

De handig lichte en vernieuwend vormgegeven PIURO slechts omschrijven als een stoeltje, zou van te weinig eer getuigen. We hebben het hier wel degelijk over een design-object, een stoel met een minimale, pure structuur, maar bijzonder comfortabel. De Piuro eetkamerstoel is leverbaar met of zonder armleuningen, met poten in epoxy zwart, chroom hoogglans of gefumeerd chroom. 

Ga zitten en ervaar de flexibele rug, die prettig met u meebeweegt, terwijl u urenlang tafelt. En wilt u Piuoro bij de zithoek plaatsen, dan zult u zich verbazen over het lichtgewicht, waarvan u niets merkt als u aan tafel zit. 

Productinformatie

  • Stoel zonder of met open armleggers.
  • Leverbaar in leder of stof.
  • Keuze armleggers en onderstel : chroom hoogglans of gelakt in één van de JORI standaardkleuren (zie algemene info)
  • Armlegger altijd in zelfde uitvoering als poten.
  • Frame: metalen frame bekleed met 3D-geweven stof.
  • Vilt glijders voor natuursteen en houten vloeren. Teflon glijders voor tapijt.
  • Hoogte arm : 64 cm.
  • Zitmeubel met afneembare hoezen (door professionele partij uit te voeren)

Piuor is verkrijgbaar in volledig stof, of in stof met leren armleggers, of volledig in leer. 

In onze inspirerende showroom adviseren wij u graag in de keuze van het geschikte materiaal en passende kleur bij uw interieur.

stoffen
leer

Configureer uw eigen Piuro

Download alle technische gegevens van Piuro.

Jean-Pierre Audebert

Jean-Pierre Audebert

Een snelle carrière in de Franse designwereld 

Het was in 1967 dat Juan Jorion Jean-Pierre Audebert ontmoette in Parijs tijdens het salon van de beroemde  ‘Société des Artistes Décorateurs’, de absolute top van Franse ontwerpers op het gebied van interieur en architectuur. Audebert stelde tijdens dit salon een meubelcollectie voor kinderen en een gamma bureaustoelen voor. Uit deze ontmoeting groeide een hechte samenwerking, die bijgedragen heeft tot het succesverhaal van JORI. 

Jean-Pierre Audebert studeerde af aan de ‘Ecole BOULLE’, waar hij ook professor was in het begin van zijn loopbaan. Als architect verdiende hij zijn strepen met interieurprojecten voor financiële instellingen, openbare gebouwen en scholen. Op zijn palmares staan ook verscheidene projecten voor de TGV.

Over Jori

Waarom adviseren wij Jori?
De meubelstukken van Jori zijn uitgerust met tal van functies die inspelen op uw persoonlijk zitcomfort. Een verstelbare rugleuning of armlegger, een aanpasbare zithoogte of het unieke relaxmechanisme zorgen ervoor dat een zitmeubel bijna op maat gemaakt lijkt.

Daarom kiest u voor Jori bij BinnenUit
Iedereen heeft een ander postuur, dus iedereen zit anders. Daarom zijn de meubelstukken van Jori voorzien van een design dat eenvoudig te personaliseren is. BinnenUit is premium dealer van Jori, dus mag u rekenen op kennis van zaken en een kundig advies. We nemen de tijd voor u en aan de hand van de 3D-configurator kunnen wij alle mogelijke uitvoeringen en kleuren van uw Jori-meubel laten zien.

Aanbevolen producten

brugt_eettafel-massief-hout-pilat-detail-binnenuit2
Brugt

Pilat & Pilat

Interstar-Buffetkast-Binnenuit-Zeeland
Solitaire kast

Interstar

dino-eettafel-willisau-binneuit-keramiek-hout3
Dino

Willisau

kiko-eetkamerrstoel-bert-plntagie-binnenuit-zeeland-sfeer
Kiko

Bert Plantagie

Contact

0113-561482

Contact

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Gegevens