Eetkamerstoelen-On-Top-Qliv

On Top

Qliv

Algemene productinfo

On Top is een moderne eetkamerstoel met strakke contouren, maar een klassieke uitstraling. Zijn royale zit en comfortabele rug zijn het uitgangspunt voor dit ontwerp en zorgen voor ultiem zitcomfort, garant voor vele uren natafelen. 

Met zijn stoere, nonchalante, no nonsens uitstraling past hij goed in ieder interieur. Het ontwerp is geïnspireerd op het onderstel van de succesvolle On Top tafelserie van QLIV, maar is door zijn moderne ontwerp en strakke contouren ook probleemloos te combineren met andere tafels. Met de keuze uit vele soorten stof en leer bepaal je zelf de uitstraling van je stoel!

Previous slide
Next slide

Productinformatie

Kenmerken On Top

  • Voor deze On Top eetkamerstoel zijn de nieuwste technieken toegepast. Het frame is gemaakt van metaal, afgewerkt met een poedercoating. De stoel geeft alle steun in de rug en een comfortabele zit, dankzij de perfecte opbouw van schuim.

Ruime keuze in stoffen en leersoorten

De bekleding is een belangrijk onderdeel voor het maken van uw keuze. Het bepaalt de uitstraling van uw meubel. Qliv heeft verschillende stof- en leersoorten geselecteerd.

Kleuren en materialen

Afmetingen: 
47b x 58 d x 84hg

Zitting en Rugleuning:
Houten frame met polyurethaanschuim in verschillende dichtheden voor optimale ondersteuning en comfort.

Frame:
Gewalst staal gesneden met behulp van laser cut-technology afgewerkt met een donker grijze poedercoating. Andere RAL kleuren
zijn op verzoek mogelijk tegen een meerprijs. Alle stoelen worden standaard geleverd met dopjes en viltglijders en zijn geschikt
voor harde en zachte vloeren

Design: René Holten 

Industrieel ontwerper René Holten (1961) studeerde af aan onder meer de Kunstacademie van Maastricht en de Design Academy van Eindhoven. Hij was onder meer werkzaam bij de Nederlandse architect Wiel Arets als architectonisch ontwerper, en Artifort als hoofd productontwikkeling (1993-1998). In 1997 ontwierp hij de DoDo, zijn eerste ontwerp voor Artifort. Meteen goed voor de prijs voor beste Nederlands Meubelontwerp 1998.  Holten ontwikkelde vele succesvolle projecten met Artifort, waaronder de Mare bank, Shark en Nina eetkamerstoelen

Lees meer over René Holten

Over Qliv

Een liefde voor design, een sterk internationaal netwerk, 20 jaar ervaring in de meubelindustrie en de wens om mensen gelukkig te maken hebben geresulteerd in het spannende, nieuwe Nederlandse meubelmerk QLiv .

QLiv identificeert zich met een hoge kwaliteit en duurzame ontwerpen die worden gekenmerkt door durf en elegantie. Luxe, comfort en maatwerk zijn kenmerken van het merk. Vakmanschap en unieke ontwerpen stuk voor stuk geproduceerd als een creatief statement van stijl en detaillering.

Uw directe leef- en werkomgeving zijn reflecties van uw persoonlijke smaak , een prachtige weerspiegeling van uw gevoel. Omdat ieder individu en elke situatie vraagt ​​om een ​​oplossing op maat , biedt QLiv u de mogelijkheid om de ontwerpen zodanig aan te passen , dat uw persoonlijke wensen volledig worden ingevuld.

Aanbevolen producten

Qliv-eetkamer-On-Top-Binnenuit-Zeeland
On Top

Qliv

Splinter met arm voor-Binnenuit-Zeeland
Splinter

Harvink

splinter-harvink-design-bank-binnenuit-stof
Splinter

Harvink

Qliv-Side-to-Side-eettafel-sfeerbeeld2-Binnenuit-Zeeland-
Side to Side

Qliv

Contact

0113-561482

Contact

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Gegevens