Eetkamerstoelen-Moka-Design-on-stock

Moka

Design on Stock

Algemene productinfo

Een eetkamerstoel moet vooral comfortabel zijn en dat is Moka. Door de veerkrachtige zitting en rug én de mooie afgeronde armleuningen is het een heerlijke stoel om een hele avond in door te brengen.

De detaillering van de stoel is opvallend subtiel te noemen, terwijl het vakmanschap er vanaf straalt. Zo loopt de stoffering van de binnenzijde van de rug door naar de achterzijde en hetzelfde geldt voor de armleuningen, waardoor het model mooie afgeronde vormen heeft.

Productinformatie

Kenmerken Moka

  • De Moka eetkamerstoel is verkrijgbaar met of zonder wielen. Als stoelen vaak worden verplaatst, bijvoorbeeld omdat ze bij de zithoek worden getrokken, zijn wielen een aanrader.

  • Als finishing touch kiest u de kleur van het frame passend bij de bekleding van uw stoel en bij andere items in uw interieur. Moka is verkrijgbaar in geborsteld RVS of de kleuren Dark, Coal, Ivy en Onyx.

Ruime keuze in stoffen en leersoorten

De bekleding is een belangrijk onderdeel voor het maken van uw keuze. Het bepaalt de uitstraling van uw meubel. Design on Stock heeft verschillende stof- en leersoorten geselecteerd voor alle uiteenlopende woonsituaties en toepassingen.

Wilt u onze materialen voelen en de kleuren bij u thuis zien? Vraag dan gratis en vrijblijvend stalen aan.

Design: Gijs Papavoine:

Uitgangspunt achter de vormgeving is het beeld van een koffiebaal die door touwen wordt ingesnoerd. Vandaar ook de naam Moka

Lees meer over Gijs Papavoine

Over Design on Stock

Oer-Hollands design met de meubels van Design On Stock

Design On Stock is een oer-Hollands meubelmerk. De ontwerpen van Design on Stock worden in eigen beheer in Nederland geproduceerd, zodat alle meubels de kwaliteitsstempel ‘Made in Holland’ ontvangen. Alle meubelen zijn ontworpen door gerenommeerde ontwerpers en zijn daardoor uniek en professioneel. De meubelen van Design on Stock hebben een zeer snelle levertijd van ongeveer vier weken.

Waarom adviseren wij Design On Stock?

Design on Stock werkt samen met bekende ontwerpers die al enige tijd naam hebben gemaakt. Zo ontdekt u bij Design On Stock ontwerpen van onder andere Roderick Vos, Gerard van den Berg, Marike Andeweg, Gijs Papavoine en Edward van Vliet. Dit levert een creatief assortiment op waarmee u uw interieur een moderne en warme uitstraling geeft. 

Daarom kiest u voor Design On Stock bij BinnenUit
BinnenUit beschikt niet alleen over een prachtige collectie van Design On Stock: als interieur adviseurs hebben we alle kennis in huis wat betreft het combineren van verschillende meubelen en het indelen van uw woonkamer. We adviseren u graag bij de keuze van de juiste afmeting, de perfecte stof, een bijpassend vloerkleed en een mooie leeslamp.

Aanbevolen producten

Pilat&Pilat-DIRK SFEERFOTO-Binnenuit-Zeeland
Dirk Jisk

Pilat & Pilat

Aikon-lounge-sfeerbeeld-grijs-design-on-stock-binnenuit-zeeland
Aikon Lounge

Design on Stock

gyon-leolux-eetkamerstoel-leer-binnenuit-zeeland
Gyon

Leolux

Nosto-fauteuil-design-on-stock-sfeerbeeld-binnenuit-zeeland
Nosto

Design on Stock

Contact

0113-561482

Contact

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Gegevens