Eetkamerstoelen-Maple-Bert-Plantagie

Maple

Bert Plantagie

Algemene productinfo

De stoel Maple is verkrijgbaar met of zonder armsteun leverbaar. De stoel is ontworpen door Frans Schrofer en hij heeft ervoor gezorgd dat de Maple zonder de armsteun een speel effect krijgt doordat het lijkt of de armsteun is weggesneden. De maple stoel is verschillende kleuren leverbaar.

Productinformatie

Configureer online vast uw persoonlijke eetkamerstoel.

In onze uitgebreide Bert Plantagie studio vindt u alle stalen en mogelijke lakkleuren voor het onderstel. Kom vrijblijvend langs voor een persoonlijk advies op maat.

Kijk hier voor een overzicht van alle kleuren of kom langs in de winkel.

Afmetingen:

Met of zonderarmleuning:
87 h x 60 b x 62 d 

Zithoogte: 46 cm.
Zitdiepte: 46 cm.

Bij vrijwel elke stof- en leerkleur biedt Bert Plantagie een passende poedercoating aan, wat de mooiste ton sur ton combinaties mogelijk maakt. Dit brede lakkleurenpalet zorgt er bovendien voor, dat onze producten perfect af te stemmen zijn op andere aspecten van het interieur. En dat u de meest uitlopende creaties kunt maken!

Over Bert Plantagie

Oer-hollands meubel design, dat is waar Bert plantagie voor staat. En waarom wij zo graag met ze samenwerken. De producten zijn toegepast op de nederlandse consument, dat zie je in de maatgeving terug, maar ook in de flexibiliteit, want de mogelijkheden zijn eindeloos.. 

Bert Plantagie is gevestigd in Cuijk (Nijmegen) en het bedrijf kent een lange historie. De oorsprong gaat terug tot 1958. Aanvankelijk richtte het bedrijf zich vooral op kampeer- en tuinmeubelen, maar in de jaren 80 specialiseerde Smits zich op meubilair voor vakantieparken, zoals Center Parcs en Duinrell, en zorginstellingen. In 2000 wordt het bedrijf overgenomen door Bert Plantagie, een ondernemer die zijn naam aan het bedrijf geeft en een nieuwe koers uitstippelt. De Bert plantagie collectie wordt meer toegespitst op de consumentenmarkt met als leidraad subtiel design van onmiskenbare kwaliteit!

Aanbevolen producten

BLAKE-JONI-TARA-bert-plantagie-eetkamerstoelen-binnenuit-sfeer
Blake

Bert Plantagie

kalia-eettafel-fenix-hout-leolux-binnenuit2
Kalia

Leolux

IUNO_eetkamerstoel-bert-plantagie-binnenuit-zeeland
Iuno

Bert Plantagie

prato-eettafel-willisau-sfeerfoto-binnenuit4
Prato

Willisau

Contact

0113-561482

Contact

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Gegevens