Eetkamerstoelen-Iuno-Bert-Plantagie

Iuno

Bert Plantagie

Algemene productinfo

Deze slanke eetkamerstoel van Bert Plantagie heeft een actieve zit past helemaal in de hedendaagse vormtaal. Het chique, iconische silhouet bevat bovendien een tijdloze elegantie, wat de Iuno nu al een designklassieker maakt. Vernoemd naar een godin, bedoeld om te stralen in uw interieur.

Productinformatie

Iuno kan zowel met als zonder armen. Met een duo-stoffering; dat wil zeggen dat u de binnenkant van de stoel een andere kleur of materiaal kunt geven dan de buitenkant.

Daarnaast heeft u keuze uit verschillende onderstellen, op vier poten, een slede of statief eventueel met draaifunctie van de zitting. 

Kijk hier voor een overzicht van alle kleuren of kom langs in de winkel.

Afmetingen:

Zonder arm:
ca. B 59 / ZD 46 / TD 60 / ZH 49 / TH 89,5 cm

Met arm: ca. B 59 / ZD 46 / TD 60 / ZH 49 / HA 66,5 / TH 89,5 cm

Over Bert Plantagie

Oer-hollands meubel design, dat is waar Bert plantagie voor staat. En waarom wij zo graag met ze samenwerken. De producten zijn toegepast op de nederlandse consument, dat zie je in de maatgeving terug, maar ook in de flexibiliteit, want de mogelijkheden zijn eindeloos.. 

Bert Plantagie is gevestigd in Cuijk (Nijmegen) en het bedrijf kent een lange historie. De oorsprong gaat terug tot 1958. Aanvankelijk richtte het bedrijf zich vooral op kampeer- en tuinmeubelen, maar in de jaren 80 specialiseerde Smits zich op meubilair voor vakantieparken, zoals Center Parcs en Duinrell, en zorginstellingen. In 2000 wordt het bedrijf overgenomen door Bert Plantagie, een ondernemer die zijn naam aan het bedrijf geeft en een nieuwe koers uitstippelt. De Bert plantagie collectie wordt meer toegespitst op de consumentenmarkt met als leidraad subtiel design van onmiskenbare kwaliteit!

Aanbevolen producten

BLAKE-JONI-TARA-bert-plantagie-eetkamerstoelen-binnenuit-sfeer
Blake

Bert Plantagie

ERIS_OVAL_eettafel-bert-plantagie-binnenuit-zeeland
Eris

Bert Plantagie

oval-eettafel-rond-bert-plantagie-binnenuit-zeeland
Oval

Bert Plantagie

maple-bruin-eetkamerstoel-bert-plantagie-binnenuit-zeeand-banner
Maple

Bert Plantagie

Contact

0113-561482

Contact

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Gegevens